Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

30 spillere kan miste cupfinalene

Sjekk lista.

• Dagbladet.no følger kveldens semifinale mellom Villarreal og Arsenal direkte.

(Dagbladet.no:) Etter en lang og tøff Champions League-vår er det ikke rart at det er mange spillere som risikerer å gå glipp av finalen på grunn av gule kort.

På de fire lagene som er i semifinalene, har 13 spillere to gule kort. Får noen av dem gult i kveldens og morgendagens oppgjør, må de se en eventuell finale i Paris fra tribunen.

Både Milan (som møter Barcelona) og Villarreal (spiller mot Arsenal) har fire spillere i faresonen.

Villarreals Allessio Tacchinardi må stå over kveldens kamp mot Gunners, etter at han fikk sitt tredje gule mot Arsenal i forrige uke. Oleguer Presas soner når Barcelona møter Milan i morgen.

Snille engelskmenn

Også i UEFA-cupen er det flere spillere som risikerer samme skjebne.

Kepa Blanco er allerede utestengt fra finalen, siden han ble utvist i kvartfinalen - og i den andre semifinalen må også Javi Navarro stå over. Men Sevilla risikerer også å måtte klare seg uten andre spillere, hvis de slår ut Schalke 04. Hele seks spillere må unngå kort på torsdag.

MÅ VÆRE FORSIKTIG: Milan-spilleren Gennaro Gattuso har allerede to gule kort, og må stå over en eventuell finale om han får et til i semifinalen mot Barcelona. Foto: REUTERS
MÅ VÆRE FORSIKTIG: Milan-spilleren Gennaro Gattuso har allerede to gule kort, og må stå over en eventuell finale om han får et til i semifinalen mot Barcelona. Foto: REUTERS Vis mer

Tyskerne - som har Mladen Krstajic ute på grunn av tre gule i returoppgjøret - risikerer også finalesoninger, ettersom fem spillere er ett kort unna.

Steaua Bucuresti må klare seg uten Banel Nicolita og Sorin Paraschiv på torsdag, og fem andre spillere kan miste finalen om de slår ut Middlesbrough.

Engelskmennene har minst å frykte. Bare Massimo Maccarone har to gule kort og risikerer utestengelse fra finalen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling