Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

30 utro Premier League-stjerner har fått beskyttelse

Bare de siste to åra.

MUNNKURV: Imogen Thomas er en av 30 kvinner som de siste to åra er ilagt munnkurv etter å ha hatt sex med en Premier League-stjerne. Foto: Stella
MUNNKURV: Imogen Thomas er en av 30 kvinner som de siste to åra er ilagt munnkurv etter å ha hatt sex med en Premier League-stjerne. Foto: Stella Vis mer

(Dagbladet): Premier League-klubbene har hatt krisemøter som følge av en eksplosjon i dommer som gir munnkurv til fotball-elskerinner.

Forrige måned ble Imogen Thomas ilagt munnkurv. Hun får dermed ikke snakke om sitt forhold til en verdensstjerne på et topp fire-lag. Spilleren er gift og kjent som en «familiemann».

Denne uka fikk nok en Premier Legaue-spiller retten med seg på å ilegge en tidligere elskerinne munnkurv. Kim West, en 18 år gammel undertøysmodell, forteller at hun datet en Premier League-stjerne i en lengre periode, uten at hun var klar over at han var gift. De hadde sex jevnlig etter den tredje daten og hun ble sjokkert da hun seinere fant ut at han var en familiemann.

Premier League-spilleren og West ble tatt bilde av mens de kysset på offentlig sted, men da The Sun oppsøkte spilleren for å stille ham spørsmål om forholdet, fikk han munnkurven ilagt, skriver Daily Mail.

Mirror melder at de siste to åra har 30 Premier League-stjerner vunnet fram i retten og fått ilagt en tidligere elskerinne munnkurv. Flere av dem er verdenskjente og spiller for toppklubbene. Hvis man regner at hver Premier League-klubb har 25 spillere i stallen, blir det seks prosent av samtlige spillere i «verdens beste liga» som har gått til retten for å få beskyttelse etter utroskap.

Premier League-klubbene skal nå ha «panikk». De er bekymret for fotballens anseelse i det britiske samfunnet og diskutere hvordan de bedre kan hindre at slike episoder oppstår.

Statsminister David Cameron har advart dommmerne mot å skape egne lover som beskytter privatlivet. Han sier at det er opp til parlamentet å lage balansen mellom privatliv og pressefrihet.

Selv om spillerne ilegger elskerinnene munnkurv, stopper det som regel ikke ryktespredningen på nettet. TV-fjes Gabby Logan gikk i går ut mot ryktene om at hun skal ha hatt et forhold til Alan Shearer.

- Ryktene skader familien min og er sårende. Jeg er lykkelig gift og er trofast mot mannen min, sier Logan, som er gift med rugbystjerna Kenny Logan.

PS! Salomon Kalou forteller i The Sun at ikke alle PL-stjernene er besatt av sex. Chelsea-spilleren forteller avisa at han aldri har sex dagen før kamp og at han hadde valgt fotball, hvis han ble tvunget til å velge mellom de to beste tingene han vet.

SLO TILBAKE: Gabby Logan slo tilbake mot ryktene om at hun skal ha et forhold til Alan Shearer. Her intervjuer hun manager Roy Hodgson da han var i Fulham. Foto: REUTERS/Darren Staples/Scanpix
SLO TILBAKE: Gabby Logan slo tilbake mot ryktene om at hun skal ha et forhold til Alan Shearer. Her intervjuer hun manager Roy Hodgson da han var i Fulham. Foto: REUTERS/Darren Staples/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media