315 millioner for Vieri!

Den italienske landslagsspissen Christian Vieri satte ny overgangsrekord i fotball da han gikk fra Lazio til Inter for 315 millioner kroner i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I tillegg til selve overgangssummen får Lazio også midtbanespilleren Diego Simeone. Før Christian Vieris tredje overgang på like mange sesonger var det brasilianske Denilson som sto for verdens dyreste overgang da spanske Betis kjøpte ham fra Sao Paulo for 270 milllioner kroner sommeren 1997.

På sine tre overganger er Vieri blitt omsatt for utrolige 715 millioner kroner. I 1997 gikk han fra Juventus til spanske Atletico Madrid for 150 millioner, året etter gikk han til Lazio for 250 millioner.

Inter kan nå skilte med verdens dyreste spisspar i Vieri og Ronaldo, med en prislapp på til sammen 540 millioner kroner.

Lazio på sin side vil ikke salte ned pengene, og har ifølge italienske aviser tilbudt Real Madrid 189 millioner kroner for nederlandske Clarence Seedorf. Årets cupvinnermester er også ute etter hans landsmann Edgar Davids fra Juventus.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer