Du leser nå Dagbladet Pluss

32 kjente nordmenn røper: - Dette er mitt favorittlag

Lite får humøret til å svinge som resultatene til favorittlaget. En rekke kjente nordmenn forteller her hvilket lag som får pulsen deres til å slå fortere.

MYE LIDENSKAP: Mange kjente nordmenn har et lidenskapelig forhold til sitt favorittlag. Det kom klart fram da Dagbladet tok ringerunden for å høre hvem de heier på.
MYE LIDENSKAP: Mange kjente nordmenn har et lidenskapelig forhold til sitt favorittlag. Det kom klart fram da Dagbladet tok ringerunden for å høre hvem de heier på.Vis mer

1. Hva er favorittlaget ditt?

2. Hvorfor?

Alexander Kristoff,proffsyklist: 1. Akkurat nå er det Chelsea.2. Jeg liker Jose Mourinho, og heier på det laget han trener. Da han var i Real Madrid heiet jeg på dem, og da han var i Inter, så var det favorittlaget mitt. Nå er det Chelsea. Det har ikke gått så bra i år, da, så vi får se om det ordner seg. Jeg liker hans kyniske spillestil, og dessuten har han mye sjarm og humor. Og så er det fint å følge treneren, så slipper man å holde med det samme laget hele tiden.

Sven Nordin,skuespiller: 1. Vålerenga Fotball.2. Vi bor på Vålerenga, og ungene har spilt fotball i klubben. Vålerenga er en del av samholdet og identiteten i nærområdet og på østkanten. At de i tillegg driver med holdningsskapende arbeid er en ekstra bonus.