33 Feyenoord-supportere arrestert i blodige kamper med politiet

I Roma.

BLODIGE KAMPER: Onsdag kveld møttes Feyenoord og Roma i et Europa League-oppgjør. Det ble overskygget av Feyenoord-fansens opprør i Romas gater. Foto: REUTERS/Yara Nardi
BLODIGE KAMPER: Onsdag kveld møttes Feyenoord og Roma i et Europa League-oppgjør. Det ble overskygget av Feyenoord-fansens opprør i Romas gater. Foto: REUTERS/Yara Nardi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Onsdag kveld arresterte italiensk politi 33 Feyenoord-tilhengere etter bråk foran Europa League-møtet mellom det nederlandske laget og Roma.

Omlag 6 000 fans hadde tatt turen til Roma, og opptøyene foregikk i nærheten av den kjente Spansketrappen.

Bilder fra hendelsen viser blodige ansikter, knuste flasker og røyk fra røykbomber. Dagen etterpå sier Romas borgermester, Ignazio Marino, at han er «knust og såret» etter de voldelige scenene som utspilte seg i sentrum av byen.

- Jeg er veldig sint. Det som skjer er uakseptabelt. Vi har kontakt med autoriteter og den nederlandske ambassadøren. Det ender ikke her. Jeg protesterte og forlangte en forklaring fra de som er ordensansvarlige i denne byen, sier han ifølge Daily Mail.

Han forteller videre at det er funnet skade på fontenen Baraccia, som var nyrestaurert.

- Denne volden er uakseptabel, og innbyggerne i Roma vil være de som må betale for det, fortsetter Marino.

Daily Mail skriver at UEFA sier de vil åpne etterforskning rundt bråket. Det kommer dagen etter skandalen i Paris, der Chelsea-supportere opptrådte rasistisk overfor en mann på t-banen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.