Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

335 Neymar-millioner har forsvunnet. Krever etterforskning

Barcelona reagerer med sinne.

HVOR BLE DE AV?: En spansk statsadvokat krever at Barcelona-president Sandro Rosell etterforskes etter Neymars overgang til storklubben. Hele 335 millioner kroner skal ha forsvunnet. Barcelona nekter for at det er blitt gjort noe galt. Foto: REUTERS/Gustau Nacarino
HVOR BLE DE AV?: En spansk statsadvokat krever at Barcelona-president Sandro Rosell etterforskes etter Neymars overgang til storklubben. Hele 335 millioner kroner skal ha forsvunnet. Barcelona nekter for at det er blitt gjort noe galt. Foto: REUTERS/Gustau Nacarino Vis mer

En spansk statsadvokat krever at Barcelona-president Sandro Rosell etterforskes etter Neymars overgang til storklubben. Barcelona nekter for at det er blitt gjort noe galt.

Neymar ble kjøpt av Barcelona fra Santos for nesten 480 millioner kroner (57,1 millioner euro), men bare 143 millioner kroner endte opp hos den brasilianske klubben.

Hvor de resterende 335 millioner kronene ble av, er det ingen som vil svare på. Det spekuleres i at en stor del av beløpet gikk til selskapet eid av Neymar og faren hans.

Det er Jordi Cases, et medlem av Barcelona, som har klaget Rosell inn til styresmaktene, og statsadvokaten har bedt om en etterforskning om hvor pengene er blitt av.

Klubben reagerer med sinne. - Barcelona er indignert over statsadvokatens rapport om Neymars overgang. Kjøpet av Neymar var kompleks, og vi har flere ganger gitt uttrykk for hemmeligholdet rundt noen av avtalene, sier klubben i en pressemelding.

Katalanerne følger opp med å påstå at flere klubber var forberedt på å gi mer penger for Neymar, men at Barcelona vant dragkampen på grunn av deres ekspertise ved forhandlingsbordet.

Neymar har vært en hit i sin første sesong for Barcelona. Brasilianeren står med 11 mål på 24 kamper så langt. Han har også bidratt med mange målgivende pasninger.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media