35 millioner til aleinevinner

Tidenes rekordgevinst ligger og venter i V75-spillet på Forus i dag. Gigantiske 35 millioner kroner er beløpet til den som måtte ha sju rette aleine.

Skjer det, blir forrige rekordutbetaling på 20 millioner kroner i Vikinglotto historie med solid margin. Det vil samtidig være verdens største gevinstutbetaling når det gjelder spill på hest.

-  Jeg tror vi når 25 millioner kroner i omsetning. Det vil bety at det ligger 45 millioner kroner i den totale premiepotten, der en eventuell aleinevinner vil motta hele 35 millioner, sier markedssjef Geir Lundh til Dagbladet.

Vokst seg stor

Årsaken er at den såkalte jokerpotten har fått anledning til å vokse seg stor og feit, kombinert med at det ble jackpot forrige lørdag, da ingen maktet å få sju rette.

Travkusk Frode Fladen kan vise veien til gigantutbetalingen. Han kjører andrevalget i spillet i det femte V75-løpet, og har god tro på at han kan slå spillefavoritten.

-  Min hest Chajkowskj Bigi har vært uheldig. En seier er like om hjørnet. Jeg kjører for teten og har god tro på at jeg forblir i den posisjonen til mål er passert. Jeg leder gjerne spillerne mot sjansen til gevinstutbetalinga, sier Frode Fladen.

Markedssjef Geir Lundh har et godt råd å gi til dem som vil prøve seg på hestespill for første gang.

-  Vi har to spilleformer som heter Lyntoto og Lynbanker. Den første er enklest. Her kan alle bestille en bong hos en kommisjonær og bare fortelle hvilket beløp det ønskes å spille for, sier Lundh.

Sinnrikt system

-  Etter det velger en datamaskin ut hvilke hester som skal på V75-bongen ut fra et sinnrikt system, basert på hva ekspertene tror. Lynbanker er å gå et lite skritt videre. En slags måte å kombinere lykkespillet Lotto med kunnskapsspillet V75. Da fyller man ut de lykkenumrene som ønskes, enten det dreier seg om fødselstall i familien eller for eksempel et telefonnummer. Så lar man datamaskinen supplere med hester som ekspertene vurderer med gode vinnersjanser, tipser Geir Lundh til alle som søker lykken på hestene i dag.

Løpene sendes på NRK 2 kl. 18.00.

GIGANTBELØP: Travkusk Frode Fladen kan vise veien til en gigantisk rekordutbetaling på Forus i dag. Han tror han kan slå favoritten i det femte V75-løpet. Markedssjef Geir Lundh i Norsk Rikstoto har et godt tips til lottospillerne som vil prøve seg på hest i dag.