- 350 millioners-Villa blir Real Madrids neste sommerkjøp

- Bare detaljer gjenstår.

SVANGER MED MANGE MÅL: David Villa (t.h.) er en målgarantist. Det er en egenskap Real Madrid verdsetter til over 350 millioner kroner, skal man tro klubbens «hoffpublikasjon», Marca.Foto: SCANPIX/REUTERS/Heino Kalis
SVANGER MED MANGE MÅL: David Villa (t.h.) er en målgarantist. Det er en egenskap Real Madrid verdsetter til over 350 millioner kroner, skal man tro klubbens «hoffpublikasjon», Marca.Foto: SCANPIX/REUTERS/Heino Kalis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Med Kaká i boks og Cristiano Ronaldo på det nærmeste klar, ville nok de fleste klubber ha sagt seg fornøyde med fangsten på overgangsmarkedet.

Men få, om noen klubber er som Real Madrid, og da i særdeleshet under Florentino Perez' presidentembete.

Selv om David Villas målscoreregenskaper er ettertraktet over hele Europa, har mye tydet på at Valencia-spissen blir hovedstadsklubbens neste sommerinvestering. Ifølge Real Madrids «hoffpublikasjon» Marca, har toppscoreren fra fjorårets EM allerede skrevet under for klubben for en overgangssum til økonomisk kriserammede Valencia på 40 millioner euro (cirka 355 millioner kroner). Det betyr i så fall at Perez, som overtok presidentklubben 1. juni, snart har svidd av to milliarder kroner på nye spillere i løpet av ei knapp uke.

Sportsavisen skal ha fått bekreftet fra kilder i både Real Madrid og Valencia at bare små detaljer gjenstår før Villa kan avdukes i helhvitt, melder nyhetsbyrået AFP.

Med Kaká, Ronaldo og Villa på plass, vil Real Madrid ha sikret seg en trio som representerer noe av det ypperste innen angrepskunst, men mange vil nok sette fingeren på at klubben ikke manglet offensivt talent i utgangspunktet. Maicon for Sneijder?Forsvaret var sist sesongs store akilleshæl, og bedre blir det ikke av at Fabio Cannavaro har reist hjem til Italia. Det etterlater klubben med Sergio Ramos som den eneste i backrekka som i øyeblikket tilfredsstiller Perez' strenge kvalitetskrav etter at ytterst talentfulle Marcelo ble flyttet høyere opp i banen under Juande Ramos' ledelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer