- 350 millioners-Villa blir Real Madrids neste sommerkjøp

- Bare detaljer gjenstår.

SVANGER MED MANGE MÅL: David Villa (t.h.) er en målgarantist. Det er en egenskap Real Madrid verdsetter til over 350 millioner kroner, skal man tro klubbens «hoffpublikasjon», Marca.Foto: SCANPIX/REUTERS/Heino Kalis
SVANGER MED MANGE MÅL: David Villa (t.h.) er en målgarantist. Det er en egenskap Real Madrid verdsetter til over 350 millioner kroner, skal man tro klubbens «hoffpublikasjon», Marca.Foto: SCANPIX/REUTERS/Heino KalisVis mer

||| (Dagbladet.no): Med Kaká i boks og Cristiano Ronaldo på det nærmeste klar, ville nok de fleste klubber ha sagt seg fornøyde med fangsten på overgangsmarkedet.

Men få, om noen klubber er som Real Madrid, og da i særdeleshet under Florentino Perez' presidentembete.

Selv om David Villas målscoreregenskaper er ettertraktet over hele Europa, har mye tydet på at Valencia-spissen blir hovedstadsklubbens neste sommerinvestering.
 
Ifølge Real Madrids «hoffpublikasjon» Marca, har toppscoreren fra fjorårets EM allerede skrevet under for klubben for en overgangssum til økonomisk kriserammede Valencia på 40 millioner euro (cirka 355 millioner kroner). Det betyr i så fall at Perez, som overtok presidentklubben 1. juni, snart har svidd av to milliarder kroner på nye spillere i løpet av ei knapp uke.

Sportsavisen skal ha fått bekreftet fra kilder i både Real Madrid og Valencia at bare små detaljer gjenstår før Villa kan avdukes i helhvitt, melder nyhetsbyrået AFP.

Med Kaká, Ronaldo og Villa på plass, vil Real Madrid ha sikret seg en trio som representerer noe av det ypperste innen angrepskunst, men mange vil nok sette fingeren på at klubben ikke manglet offensivt talent i utgangspunktet.

Maicon for Sneijder?

Forsvaret var sist sesongs store akilleshæl, og bedre blir det ikke av at Fabio Cannavaro har reist hjem til Italia. Det etterlater klubben med Sergio Ramos som den eneste i backrekka som i øyeblikket tilfredsstiller Perez' strenge kvalitetskrav etter at ytterst talentfulle Marcelo ble flyttet høyere opp i banen under Juande Ramos' ledelse.

Gabriel Heinze minner stadig mer om en hodeløs kylling enn en forsvarsklippe, Pepe har hatt sine mentale kortslutninger og Christoph Metzelder har aldri fått noen sving på karrieren i Spania. Miguel Torres og Ezekquiel Garay er begge unge, men uprøvde.

Derfor er det ventet at det også vil komme nyervervelser i de bakre rekker.

Brasilianske Maicon uttrykte tidligere i uka sin misnøye med måten Inter har behandlet ham på, og hvordan alt i klubben skal tilpasses Zlatan Ibrahimovic.

Brasilianeren er en av de beste sidebackene i bransjen, og bør derfor være et naturlig mål for Real Madrid, melder Gazzetta dello Sport. José Mourinho skal være en stor fan av Real Madrids Wesley Sneijder og skal være villig til å gå med på en avtale dersom nederlenderen og mellom 18 20 millioner euro finner veien til Milano.

FRA MILANO TIL MADRID?: Brasilianeren Maicon (t.h.) er en av de beste i backbransjen. Inter skal være villige om Real Madrid sender en stor pengesum og Wesley Sneijder.Foto: SCANPIX/REUTERS/Tony Gentile
FRA MILANO TIL MADRID?: Brasilianeren Maicon (t.h.) er en av de beste i backbransjen. Inter skal være villige om Real Madrid sender en stor pengesum og Wesley Sneijder.Foto: SCANPIX/REUTERS/Tony Gentile Vis mer