Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nora Mørk får erstatning

37-åring må betale 150.000 kroner i erstatning til Nora Mørk

Advokat John Christian Elden mener dommen i Forliksrådet viser at det var verd å kjempe denne saken.

FÅR ERSTATNING: En 37-åring er dømt til å betale 150.000 kroner til Nora Mørk etter deling av private bilder. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FÅR ERSTATNING: En 37-åring er dømt til å betale 150.000 kroner til Nora Mørk etter deling av private bilder. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 37 år gammel mann er i Forliksrådet dømt til å betale 150.000 kroner til Nora Mørk etter å ha delt en lenke med håndballstjernens private bilder.

Det skriver Nettavisen tirsdag.

- Nora Mørk er glad for dommen i Forliksrådet, da den viser at det var verdt å kjempe denne saken for seg selv og andre i samme situasjon, sier John Christian Elden, Mørks advokat, til Nettavisen.

Avisen skriver at mannen møtte i Forliksrådet uten advokat, men at han anførte at erstatningsbeløpet på 150.000 kroner var for høyt. Han har mulighet til å klage avgjørelsen inn for tingretten.

Den norske landslagsspilleren i håndball gikk tidligere i år til anmeldelse etter at private bilder av henne dukket opp på nettet som følge av at mobiltelefonen hennes ble hacket. Deretter ble lenker til bildene spredt åpent i sosiale medier.

Mørk har anmeldt 15 menn for å ha delt de private bildene uten hennes samtykke.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!