39-40, for et resultat!

Tidenes drama i eliteserien?

MÅLFEST: Christian Berges Elverum stakk av med seieren i den utrolige målfesten i Stavanger. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
MÅLFEST: Christian Berges Elverum stakk av med seieren i den utrolige målfesten i Stavanger. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Viking - Elverum 39-40.

Elverum-gutta henger bra med i toppen av eliteserien og i kveld fikk de med seg to viktige poeng fra Stavanger tross 39 baklengsmål.

De scoret nemlig 40 i den høydramatiske kampen. 2140 tilskuere fikk definitivt valuta for inngangspengene, men de fleste hadde nok håpet på et annet utfall.

79 mål i en eliteseriekamp er helt utrolig. At bare ett mål skiller lagene etter en sånn kamp, tilhører så ekstreme sjeldenheter at det neppe har skjedd på toppnivå i Norge før.

Åpnet seg helt - Jeg har aldri vært med på noe liknende. Kampen åpnet seg helt, og det var bare å springe. Begge lagene ville holde tempoet oppe og det var sikkert 100 angrep i kampen. Dette var dagen da omtrent alt gikk inn, sier Elverum-trener Christian Berge til Dagbladet.

- Hvordan var det å stå på sidelinja?

- Det var interessant og litt morsomt også, for det er jo slikt angrepsspill vi ønsker å spille, sier Berge.

Viking-trener Gunnar Blombäck er ikke like fornøyd.

- Jeg er veldig skuffet. Vi spilte bra i angrep og kontringsfasen, men forsvaret var under enhver kritikk. Det er altfor dårlig å slippe inn 40 mål, og det er det som skjer bakover på banen som ødelegger for oss. Dessverre nytter det ikke å score 39 mål når man varter opp med et så elendig forsvarsspill, sier Blombäck til Aftenbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer