Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

39 minutter - seks mål

Prins Albert gikk slukøret hjem fra Monaco-kamp.

Prins Albert må ha blitt flau da han så Monacos opptreden i annen omgang mot Bordeaux søndag. Bortelaget vant 6-0.

Alle målene kom etter pause. Dermed viste Laurent Blancs mannskap at de mener alvor i ambisjonene om å rykke Lyon ned fra tronen i fransk fotball. Lyon har vunnet 1. divisjon seks år på rad, men er nå bare ett poeng foran Bordeaux.

- Første omgang var jevn, men etter pause spilte vi ekstremt bra. Vi må nyte dette og fortsette i samme spor, sa Blanc, som ikke ville snakke om gull.

- Jeg vet hva dere vil høre, men jeg kommer ikke til å si det.

Første mål etter seks minutter

Spillerne hans snakket med skuddbeina sine. Argentina-importen Fernando Caveaghi åpnet scoringsballet på Stade Luis II seks minutter etter hvilen.

Johan Micoud la på til 2-0 idet timen var spilt, og like etter scoret Caveaghi sitt annet og lagets tredje mål.

Og det skulle bli verre for Monaco, som fikk Diego Perez utvist på stillingen 0-3.

UNDER HARDT PRESS: Marouane Chamakh og de andre Bordeaux-spillerne la tøft press på Monaco gjennom hele andre omgang. Det resulterte i seks mål. Foto: PASCAL DESCHAMPS/REUTERS/SCANPIX
UNDER HARDT PRESS: Marouane Chamakh og de andre Bordeaux-spillerne la tøft press på Monaco gjennom hele andre omgang. Det resulterte i seks mål. Foto: PASCAL DESCHAMPS/REUTERS/SCANPIX Vis mer

- Jeg tar fullt ansvar

Micoud ble tomålsscorer da han la på til 4-0, før Marouane Chamakh og Gabriel Obertan sørget for kalasseier 6-0.

- Jeg tar fullt ansvar for dette. Man kan bare ikke slippe inn seks mål i en omgang. Det er ikke normalt, sukket Monaco-trener Ricardo, som tidligere hadde ansvaret for nettopp Bordeaux.

Det er spennende i teten i den franske toppdivisjonen, som er like over halvspilt. Monaco ligger trygt forankret på en åttendeplass, 14 poeng bak ledende Lyon som lørdag tapte 0-1 for Le Mans.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media