DRAMATISK: Det ble dramatisk i 4. divisjonskampen mellom Storhamar og Ottestad tirsdag. Her ligger Sebastian Solberg på bakken etter å ha fått et slag i fjeset. Foto: Pål Jacobsen
DRAMATISK: Det ble dramatisk i 4. divisjonskampen mellom Storhamar og Ottestad tirsdag. Her ligger Sebastian Solberg på bakken etter å ha fått et slag i fjeset. Foto: Pål JacobsenVis mer

Ottestad-spiller slått ned

4. divisjonsspiller slått til blods etter amper duell

Ottestad-spilleren Sebastian Solberg ble meid ned i bakken under tirsdagens kamp mot Storhamar i 4. divisjon i fotball. På legevakta måtte han sy noen sting.

Det skriver Hamar Arbeiderblad. Episoden skjedde midtveis i annen omgang etter en amper duell nede ved det ene cornerflagget. En Storhamar-spiller slo til Solberg slik at han falt i bakken.

Ifølge HA sprutet det blod fra munnen hans. Flere av Solbergs lagkamerater kom løpende i et forsøk på å komme til unnsetning. Christian Løvås ble så sint at han prøvde å ta igjen med en hard dytt. Dermed fikk han i likhet med spilleren som slo også marsjorde av dommeren.

Solberg ble kjørt til legevakta. Der måtte han sy noen sting i leppen. Siden han også knakk en tann, måtte Ottestad-forsvareren deretter innom tannlegevakta.

Politianmeldelse?

Selv vil han ikke svare på om han vil politianmelde episoden.

– Det har jeg ingen kommentar til nå, sa Solberg til HA tirsdag kveld.

Ottestad-trener Simen Arnesen håper saken blir tatt videre til politiet.

– Vi kommer til å anmode Ottestad Fotball om å anmelde situasjonen til politiet, sier han.

– Vi er nødt til å foreta oss noe, og dette vil vi ta tak i så raskt som mulig. Men vi må vente på dommerrapporten som kommer, sier styremedlem Arve Fuglum i Storhamar Fotball til Hamar Arbeiderblad.

Ved godt mot

Solberg skriver senere på sin Facebook-profil at han ikke ønsker å kommentere saken ytterligere. Men han er ved godt mot:

- Takk for alle de gode meldingene, virkelig! Jeg kan si så mye at jeg har vært på legevakten og fått sydd noen sting, og er på vei for sjekk av noen knuste tenner. Ellers er alt på topp og livet smiler, skriver han.

Ottestad IL opplyser til Dagbladet at saken vil bli diskutert i et møte onsdag.

Onsdag opplyste politiet at hendelsen vil bli etterforsket, ifølge NTB.

- Vi bekrefter at det vil bli iverksatt etterforskning. Utenom det ønsker jeg ikke å kommentere saken i detalj, sier kriminalsjef Rune Strand ved Hamar politistasjon til HA.

Ottestad vant for øvrig kampen 2-0.

(NTB/Dagbladet)