Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

4. plass for Ullevålseter

God avslutning i Dubai. Kan knapt vente på Dakar-rallyet.

(Dagbladet.no): - Nå føler jeg virkelig at Dakar-farten er inne, og det er både spennende og betryggende, skriver Pål Anders Ullevålseter i en pressemelding.


Etter en andre- og en fjerdeplass på dagens spesialetapper, plasserte nordmannen seg på en fjerdeplass sammenlagt.

Det er en god prestasjon med tanke på at han av finansielle årsaker ikke har fått kjørt et ørkenrally på 10 måneder.

- 10 måneders avbrekk kan gjøre deg litt usikker i forhold til både konkurrenter og utstyr. Men etter fem dager i sanden vet jeg nå at jeg fremdeles kan hevde meg i teten, skriver Ullevålseter.


- Jeg har en meget god følelse for Dakar-rallyet, alle forberedelser går som planlagt og fysikken har aldri vært bedre. Nå har jeg fått bekreftet at fart, teknikk og navigering også fungerer som det skal. Det blir vanskelig å vente helt til nyttårsaften! fortsetter han.

Da starter nemlig Dakar-rallyet, og Ullevålseter forteller at UAE Desert Challenge hele tida var ment som en oppvarming til konkurransen ved årsskiftet.

- Men som konkurransemenneske ønsker man selvfølgelig alltid en best mulig plassering, understreker Ullevålseter.


Franske Cyril Despres vant rallyet i Dubai foran spanske Marc Coma og franske David Casteu.

NUMMER 4: Pål Ander Ullevålseter er fornøyd etter fjerdeplassen i Dubai.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling