400 Oppdal-barn får Telenor-gresset hvis Stabæk blir kastet på dør

The Hulsk har vært en snartur på Oppdal sammen med kamerapartner Tommy "The Razz" Maczim H. Og funnet ut at gresset på Telenor Arena er på vei til et sted "borti høgget der".

Oslo —fredag 21. oktober

DET ER GOD jaktskikk å ikke selge skinnet før bjørnen er skutt. I Telenor Arena kan det virke som om gresset er solgt før sesongen er over og leieboerne er kastet ut. For i Kjell Inge Røkkes rekreerende Oppdal venter 400 barn på en trailer fra Oslo.

Med offisielt tippeligagress.

I DAG SLÅR de hardest bankende Stabæk-hjertene en ring om Telenor Arena når MAX åpner TV-sendinga fra Fornebu klokka 18.00. I et siste desperat forsøk på å vise finans og politikk betydningen og viktigheten av at Bærums beste fotballag har en verdig og oppdatert hjemmebane, handler oppkjøringa til Molde-kampen om budskapet "Ikke asfalter hjemmebanen vår".

Men bankende hjerter finanseierer ikke kommende fotballsesonger på Fornebu, det er det bare hard cash som kan gjøre.

Og den finnes ikke.

I hvert fall ikke ennå.

STABÆK HAR HATT et grusomt år. Og i Dagbladet i dag skriver jeg om klubbledere som har mistet all troverdighet og er skyldige etter tiltalen i saken rundt Veigar Pall Gunnarssons overgang til Vålerenga.

Med mindre noen vet noe vi ikke blir fortalt — som for eksempel de involverte parter, Stabæk og Vålerenga — er hele V.G.P.-saken et avslørt narrespill for å lure franske Nancy på to millioner kroner.

JEG SIER IKKE at Stabæk og/eller Vålerenga nødvendigvis blir dømt i saken. Det overlater jeg til NFF og jussen. Fotballen som alt annet er full av juridiske gråsoner og muligheter til triksing og fiksing.

Og det skal vi snakke om på MAX i kveld, og i studio kommer bl.a. Stabæk-leder Erik Loe.

Kan hende han kan gjøre oss klokere.

Etter ni dager er det på høyt tid at Fotball-Norge får en troverdig forklaring.