Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

4000 tilskuere på Sverige-trening

Svensk VM-feber.

(Dagbladet.no): Sveriges landslag startet i går VM-oppkjøringen i Visby på Gotland. Laget ankom i et eget fly med de blå og gule emblemene malt på sidene. 

Deretter var det klart for trening, og det skjedde ikke uten et visst oppstuss.


Hele 4000 tilskuere hadde funnet veien, noe som får avisa Expressen til å spekulere i om det kan være publikumsrekord på en svensk landslagstrening.

Freddie og Henke hviles

Til sammenligning hadde Lyn 4225 tilskuere på sin hjemmekamp mot Tromsø søndag 7. mai.


Torsdag spiller svenskene privatlandskamp mot Finland, men det gjenstår å se om publikumstilstrømningen blir like stor da.

Sverige stiller nemlig uten to av sine største stjerner, Henke Larsson (Barcelona) og Fredrik Ljungberg (Arsenal).

Stjerner i vinden

- Ettersom Henrik og Fredrik ikke hadde noe fri forrige uke, kommer de til å forlate oss på onsdag, før de vender tilbake på søndag. Dermed er de heller ikke aktuelle for finlandskampen, sier Sveriges trener Lars Lagerbäck til Expressen.

POPULÆRE: Zlatan Ibrahimovic (t.v.) og Henke Larsson trekker store tilskuertall - selv når de trener. Her er de aksjon under en tidligere landslagstrening forut for en VM-kvalifiseringskamp. Foto: Fredrik Sandberg/Scanpix
POPULÆRE: Zlatan Ibrahimovic (t.v.) og Henke Larsson trekker store tilskuertall - selv når de trener. Her er de aksjon under en tidligere landslagstrening forut for en VM-kvalifiseringskamp. Foto: Fredrik Sandberg/Scanpix Vis mer

De to landslagsspillerne har vært voldsomt i vinden i det siste, og begge spilte de mesterligafinalen forrige uke.

Si din mening:

•Hvor godt kan Sverige gjøre det i VM?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling