41-åring jakter ny Premier League-klubb

Sheringham gir seg ikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det er i år 23 år siden Teddy Sheringham debuterte som profesjonell fotballspiller. Nå er han hedret av dronningen for lang og tro tjeneste. Uten at slutten er nær av den grunn.

Fakta om Teddy Sheringham:

Navn: Edward Paul Sheringham

Født: 2. april 1966

Klubber: Millwall, Nottingham Forest, Tottenham, Manchester United, Portsmouth og West Ham

Landskamper/mål: 51/11

Spissen som i fjor ble Premier League-historiens eldste spiller og målscorer for West Ham er frigitt fra London-klubben, men vil fortsatt ha en ny sesong i Englands toppdivisjon.

- Jeg vet hvor heldig jeg er, og er fast bestemt på å fortsette så lenge jeg kan, sier Sheringham til Sky Sports.

41-åringen som startet karrieren i Millwall på starten av 80-tallet ble nevnt i dronningens bursdagsliste, og blir dermed utnevnt til Member of the British Empire (MBE).

- Det er fantastisk å motta denne utmerkelsen, jeg er beæret og kan fortsatt ikke tro at jeg får betalt for å gjøre noe jeg er så glad i.

Opp gjennom karrieren har Sheringham vunnet både Premier League, FA-cupen og Champions League. Han fikk også 51 landskamper for England.

Så gjenstår det å se om noen klubber står klare til å ta sjansen på den aldrende spissen.

• Kan Teddy Sheringham fortsatt gjøre en jobb i Premier League?

DET STØRSTE ØYEBLIKKET: Teddy Sheringham gikk til Manchester United fra Tottenham for ti år siden. I 1999 kom han inn og scoret mot Bayern München da United vant Mesterligaen. Men han har ikke gitt seg ennå. Nå jakter han på en ny klubb. Foto: SCANPIX
DET STØRSTE ØYEBLIKKET: Teddy Sheringham gikk til Manchester United fra Tottenham for ti år siden. I 1999 kom han inn og scoret mot Bayern München da United vant Mesterligaen. Men han har ikke gitt seg ennå. Nå jakter han på en ny klubb. Foto: SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer