415000 i bot for Collymore

LONDON (Dagbladet): Stan Collymore ble i går ilagt en bot på 415000 kroner av Leicester City. I tillegg må urokråka fra La Manga gjøre samfunnstjeneste. Manager O'Neill sier at Stan har brukt opp tabbekvoten.

- Stan er fortsatt en spiller for oss i Leicester. Jeg er av den oppfatning at han fortjener en sjanse til. Men skjer det noe liknende i framtida, kan han risikere å stå uten Leicester som arbeidsgiver, sa manager O'Neill under en pressekonferanse på Filbert Street i går.

Han antydet at Stan Collymore nå har fått sitt første gule kort i klubben.

Samfunnstjeneste

Martin O'Neill har også bedt Collymore om å gjøre nytte for seg utenfor klubben. Han må gjøre samfunnstjeneste. Spissen skal ta seg av 16 år gamle Chris Weeler. Gutten er Leicester-fan, og alvorlig syk. Weeler har en svulst på hjernen. Ledelsen i klubben mener Collymore trenger å få sett en litt annen side av livet enn den han presenterte for nordmenn og spanjoler i baren på La Manga.

- Noen har regnet ut at Stan har vært i klubben i 131 timer. Jeg har hele tida vært forberedt at et eller annet ville skje, men at det skulle komme så raskt, det er jeg overrasket over, sier Martin O'Neill.

Skuffet over John

O'Neill uttrykte også stor skuffelse over klubbens trener, den gamle Nottingham Forest-vingen John Robertson.

- John har det tungt for øyeblikket, men det var han som hadde ansvaret under det korte oppholdet, sier O'Neill.

Stan Collymore har påtatt seg det hele og fulle ansvaret for bar-episoden på La Manga.

- Han har bedt om unnskyldning. Jeg mener denne episoden ikke er stor nok til å sparke ham, sier O'Neill.

Stan Collymore synes det har blitt vel mye oppstyr av litt spraying med et brannslokkingsapparat: - Det er jo ikke lov for gutter å ha det litt morsomt lenger, sa han i går.

Spillerne betaler

O'Neill og Leicester City er ikke villige til å betale for turen til La Manga, der laget skulle forberede seg til finalen i Worthington Cup.

- Den regninga skal spillerne betale av egen lomme, sier Martin O'Neill.

BOT OG BEDRING? To ukelønner i bot (415000 kroner) for å tømme et brannslokkingsapparat. Leicester-spilleren