<strong>VIL GI BLOD:</strong> Studentlaget Pareto FK lover at hele laget reiser til sykehuset for å gi blod hvis de vinner Klubben i mitt hjerte. Laget ligger fredag formiddag på 2. plass i kategorien for studentidrettslag. Janus IF leder avstemmingen. Foto: Privat.
VIL GI BLOD: Studentlaget Pareto FK lover at hele laget reiser til sykehuset for å gi blod hvis de vinner Klubben i mitt hjerte. Laget ligger fredag formiddag på 2. plass i kategorien for studentidrettslag. Janus IF leder avstemmingen. Foto: Privat. Vis mer

44 spillere på Pareto FK skal gi blod hvis de vinner Klubben i mitt hjerte

Studentlag vil bokstavelig talt blø for drakta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Stem på klubben i ditt hjerte her.

(Dagbladet): Årets Klubben i mitt hjerte-kampanje er halvveis og lagene i toppen kjemper en jevn kamp om utstyr verdt mange tusen kroner.

I kategorien for studentidrettslag leder Janus IF fra Trondheim foran Pareto FK fra samme by.

Pareto vant fotballserien for studenter i Trondheim i år - og nå vil de også bli best utenfor banen. Dersom de vinner avstemmingen i Klubben i mitt hjerte, skal samtlige 44 spillere på laget reise til sykehuset for å gi blod.

- Vi ønsker å blø for drakta i en litt annen sammenheng, sier Anders Vetlesen i Pareto FK.

- Hvorfor nettopp det?

- Vi er sunn ungdom og tenkte at vi kan bidra med noe som kan komme til nytte for andre. Laget består av 44 spillere, så litt blod blir det, sier Vetlesen.

Studentlaget kom på andreplass bak NTNUI i fjorårets kåring. Fredag formiddag ligger fjorårets vinner på fjerdeplass, bak de andre trondheimslagene Realkam. FK, Pareto FK og Janus IF.

- Det er sterk rivalisering mellom studentlagene i Trondheim og Janus er erkerivalen vår. Pareto består av studenter ved samfunnsøkonomi, mens Janus studerer industriell økonomi. Derfor gjelder det å finne konstruktive måter å fronte laget på. Vi vil forbedre 2. plassen fra i fjor, sier Vetlesen.

For å sanke flest mulig stemmer må Pareto-gutta tenke kreativt.

- Vi ringer bestemødre, tanter og skal henge opp banner ved NTNU. Flere på laget studerer i utlandet, og de forsøker å mobilisere der, sier Vetlesen.

PS. Pareto FK spiller på navnet til den fransk-italienske økonomen, sosiologen og filosofen Vilfredo Pareto. Han regnes som en av grunnleggerne til sosiologien og sosialøkonomien.

Disse lagene er topp tre i de forskjellige klassene:
Fleridrettslag over 500 medlemmer: Sjetne IL, Frogner IL, Fram IF.

Fleridrettslag under 500 medlemmer: Høken, Andenes IL, Karmsund Ballkl.

Spesialidrettslag over 100 medlemmer: Vålerenga Fotball, Brann Spkl, Rosenborg BK.

Spesialidrettslag under 100 medlemmer: Nidaros Roller Derby, Wam-Kam FK, Haugaland FK.

Bedriftsidrettslag: TØM B.I.L, Sjetne Hot Shots, FC Kjøttbyen B.I.L.

Studentidrettslag: Janus IF, Pareto FK, Realkam. FK

Klubben i mitt hjerte:

Årets Klubben i mitt hjerte arrangeres av Norges Idrettsforbund, Nordea, P4 og Dagbladet. Vi åpner stemmelokalet  på Dagbladet.no fra kl.00.01 lørdag 12.november. Her kan du stemme helt til kl.12.00 fredag 25.november.  

Avstemningen er denne gangen delt i seks klasser:  

Klasse 1:
Fleridrettslag med  flere enn 500 medlemmer. Vinneren får valgfritt sportsutstyr for 100 000 kroner fra Nordea.

Klasse 2: Fleridrettslag med færre enn 500 medlemmer. Vinneren får valgfritt sportsutstyr for 50 000 kroner fra Nordea.

Klasse 3: Spesialidrettslag med flere enn 100 medlemmer. Vinneren får valgfritt sportsutstyr for 50 000 kroner fra Nordea.

Klasse 4: Spesialidrettslag med færre enn 100 medlemmer.  Vinneren får valgfritt sportsutstyr for 25 000 kroner fra Nordea.

Klasse 5: Studentidrettslag. Vinneren får 25 000 kroner til sportsutstyr fra Nordea.  

Klasse 6:
Bedriftsidrettslag. Vinneren får 25 000 kroner i sportsutstyr fra Nordea.  

EKSTRASJANSEN:
I tillegg til klassevinnerne vil Nordea plukke ut ytterligere fem andre klubber fra ulike deler av landet som får 25 000 kroner hver i sportsutstyr.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer