4505 jublet for Carl Corts Wimbledon-scoring

LONDON (Dagbladet): Wimbledon-Barnsley 1-0. Et klassisk Drillo og Wimbledon-angrep var nok i går. Kontring og ballen inn i feltet til Carl Cort. Han scoret kontant, fra relativt kort hold. Dons gikk videre i FA-cupen. Men 4505 tilskuere på Selhurst Park fikk Sky Sports til å være slemme.

- Det er ikke noe rart i at de norske eierne av Wimbledon vil selge sine beste spillere for å få penger, fansen gidder jo ikke støtte klubben. Selhurst Park var et stille sted å være.

Men Drillo var fornøyd med å vinne. Og med å gå videre i verdens fineste FA-cup.

- Det var ingen stor kamp, og vi har mye å gå på før jeg kan si meg fornøyd. Men vi holdt nullen og vant til tross for at vi bare fikk det til mot slutten av første omgang og helt i starten av den andre, sier Drillo til NTB.

Kvarten tirsdag

Tirsdag skal Wimbledon ut i en ny cup, kvartfinale i Worthington Cup borte mot Bolton.

- Det er fifty-fifty-sjanse for at vi slår dem. I semifinale kan vi møte Tranmere eller Middlesbrough, dermed er det vel en 25 prosents sjanse for at vi kan klare en ligacupfinale på Wembley. I FA-cupen er det fremdeles langt fram, selv om vi vant i dag, sier Drillo.

God Trond

For faktaavdelingen nevner vi at Wimbledon vant FA-cupfinalen i 1988, da laget slo Liverpool.

I går var både Ben Thatcher og Dean Blackwell skadd. Drillo hadde dermed flyttet gode Trond Andersen ned i midtforsvaret sammen med islandske Hermann Hreidarsson.

«The Crazy Gang» trakk 4505 tilskuere til forblåste Selhurst Park. Her satt også Martin Andresen. Som ubenyttet reserve for Røkkes Wimbledon. På forhånd var det ventet at Bakke skulle møte fansen utenfor banen.

I skrivende stund står fansen der fortsatt.