50-åring anklager Tyson

Mike Tysons advokater møtte i natt politiet som etterforsker bokserens påståtte overgrep mot en 50 år gammel kvinne i California.

35-årige Tyson har dratt fram juristkanonene sine i kampen for å unngå en ny voldtektstiltale. Advokat Darren Soll ledet flere advoktater i samtaler med det lokale politiet i Big Bear i natt.

- Fra nå samarbeider de med oss i etterforskingen. Det er et positivt tegn at Mr. Soll kom fra Phoenix til California for å diskutere temaet, sier sherrif Frank Gonzales til AP.

Kvinnen som hevder Tuson forgrep seg på henne i sitt hjem, bor i Big Bear City. Samme sted oppholdt bokseren seg på treningsleir i juli. Politet i byen vil ikke gå ut med detaljer fra 50-åringens forklaring forrige uke.

Tysons advokater etterforsker nå saken parallelt med etterforskerne, med godkjennelse fra de lokale myndighetene.

- Vi har gjennomsøkt Big Bear Mountain og vi tror vi har gått igjennom alle ledetråder, sier Soll som tidligere har har uttalt av påstandene mot Tyson er grunnløse.

Det er ennå heller ikke tatt ut en siktelse mot Tyson, og bokseren er heller ikke avhørt. Tyson trener for tida i Phoenix før kampen mot danske Brian Nielsen i København 8. september.

I mellomtida vil det lokalepolitet gjerne ha en prat med Tysons reisefølge i Big Bear.

- Vi vet at de var i området på den tida. Vi vil ha erklæringer fra dem. Disse tre kan bevise eller motbevise påstandende, sier sheriff Gonzales.

Mike Tyson sonet tre år i fengsel da han ble dømt for voldtekt av en skjønnhetsdronning i 1992. Også hans tidligere kone Robin Givens har rettet mishandlingsanklager mot bokseren.

(Dagbladet.no)

<B>TIL SPARRING:</B> Mike Tyson sparrer i Phoenix mens advokatene hans møter påstander om overgrep i California.