50 prosent sjanse for at Ijeh forlater Viking

Først ble han tomålsscorer og lagde årets smarteste mål i Tippeligaen. Deretter ble Viking-spissen Peter Ijeh pepet ut. Og han kan forlate oljebyen.

KAN FORSVINNE: Vikings Peter Ijeh jubler sin andre scoring mot Odd i går. Nå anslår spissen sjansene for forlenget Viking-kontrakt til 50/50.
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
KAN FORSVINNE: Vikings Peter Ijeh jubler sin andre scoring mot Odd i går. Nå anslår spissen sjansene for forlenget Viking-kontrakt til 50/50. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| SKIEN (Dagbladet): — Det spiller ingen rolle. Jeg var rett og slett for god for dem, sier Peter Ijeh til Dagbladet om å bli pepet ut av Skiens-publikummet.

Etter at Simen Brenne hadde gitt hjemmelaget ledelsen og Ijeh selv hadde utliknet, sjokkerte måltjuven i Viking-angrepet hjemmepublikum med en frekkis uten sidestykke så langt i årets Tippeliga.

- Jeg bare tok en sjanse, sier Ijeh selv.

- Da ballen satt klistret i krysset, visste jeg ikke hva jeg skulle si.

- Scoringen er den smarteste jeg har sett i år. Den kom etter dårlig forsvarspill, men den var helt mesterlig, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

Hjemmepublikum peip da Ijeh gikk av banen like før slutt.

- Det bryr jeg meg ikke noe om. Publikum får gjøre hva de vil. Det var vel mest et uttrykk for skuffelse over deres egne, sier Peter Ijeh på vei ut av Skagerak Arena.

Kanskje kontrakt Ennå har han ingen ny kontrakt med Viking. Selv tror Ijeh at han vil få det en av de nærmeste dagene.

- Det er uvisst hvor jeg spiller neste sesong. Sjansen for at jeg blir i Viking eller forsvinner, ser jeg på som 50/50. Jeg tror Viking tilbyr meg en ny kontrakt, sier Ijeh som tror han vil spille fotball på toppnivå i fire - fem år til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer