Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

520 mill. for Beckham?

Milan skal være villige til å gi rekordsummen 520 mill. kroner for David Beckham. Sjøl er høyrevingen mest opptatt av å reise kjerringa etter forrige sesong.

Det er The Sun som skriver at Milan er vil sette ny verdensrekord med budet på Beckham. Ifølge avisa er Beckham en av fem spillere som Milan har utpekt som verdens topp fem. De andre fire er Zindedine Zidane, Rivaldo, Luis Figo og Francesco Totti.

Og Milan tror de har størst sjanse hos Beckham og United.

- Jeg kan si med sikkerhet at Beckham er en stor spiller. Når han legger innlegg er han den beste i verden, sier Milan-trener Alberto Zaccheroni.

Manchester United selger trolig ikke Beckham. Sjøl møter han opp til sesongoppkjøring om to uker med revansjetanker - på tross av ligatittel i vår.

- Vi er skuffet over innsatsen vår i Champions League. Jeg har aldri vært en god taper. Som de andre spillerne hater jeg å tape. Det er derfor vil gjør det så bra, sier Beckham til PA.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media