530 spilleminutter etter at de sjokkerte Liverpool står de fortsatt uten scoring

Måltørke blir en underdrivelse.

TRØBBEL: Aston Villa har spilt nesten ni timer Premier League-fotball siden sist de fant veien til nettmaskene på Anfield. Andreas Weimann er en av de som må ta måltørken på sin kappe. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS / NTB SCANPIX
TRØBBEL: Aston Villa har spilt nesten ni timer Premier League-fotball siden sist de fant veien til nettmaskene på Anfield. Andreas Weimann er en av de som må ta måltørken på sin kappe. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• QPR-Aston Villa 2-0 (1-0)

(Dagbladet): Det var ikke akkurat Premier Leagues formlag som i kveld barket sammen på Loftus Road. Til sammen sto Harry Redknapps QPR og Paul Lamberts Aston Villa med ett fattig poeng på de åtte siste kampene.

Uansett hva som skjedde i kveld ville poengtørken ta slutt for minst ett av lagene, men det ble alt annet enn en festforestilling i Vest-London.

Charlie Austin ga vertene ledelsen tidlig i den første omgangen, og samme mann la på til to med 20 minutter igjen på klokka.

Dermed runder Birmingham-laget 530 minutter uten nettkjenning i Premier League - med andre ord nesten ni timer. Og det er et konservativt anslag før tilleggsminutter i de seks kampene er lagt til.

Fem strake tap uten scoring for Villa, mens QPR fikk sesongens andre seier.

Vanskelige kamper Tomålsscorer Austin var godt fornøyd da han snakket med TV 2 etter kampen, og trakk fram forrige ukes oppgjør mot Liverpool som fikk en ellevill avslutning.

- Vi fortjente poeng forrige uke. Det fikk vi ikke, men vi fikk det i dag. Personlig er jeg veldig fornøyd med å få to scoringer, sier han

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer