Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

5300 på FFK-fest

Det er deilig å være Fredrikstad-spiller om dagen. Tor Trondsen er lei seg fordi det er åtte dager til neste kamp.

- Jeg tror ikke Mandalskameratene kommer til å tape 4- 0 mot noe annet lag i denne serien. Det er jo divisjonens gjerrigste lag, sier Tor Trondsen til Dagbladet.

Den tidligere RBK-stopperen tegnet seg sjøl på scoringslista da han headet inn 3- 0 på en corner, men er mest opptatt av å snakke om hvor fortreffelig det er å være Fredrikstad-spiller om dagen. I går ble de båret fram av 5300 fotballgale østfoldinger.

- Vi er privilegerte. Vi har over 5000 tilskuere, og dette er førstedivisjon, nærmest jubler Trondsen.

FFK er på vei opp mot toppen av landets nest øverste divisjon etter 12 poeng og 14- 0 i målforskjell på de fire siste kampene. Men er det fortjent?

- Etter de fire siste kampene? Ja! sier Trondsen kontant.

Og forsøker å forklare hvorfor:

- Moralen i spillergruppa er så bra. Vi har en ekstremt bra trener, og det er lov å prøve ting og gjøre feil.

Neste kamp er imidlertid av det tøffe slaget. Mandag venter topplaget Hamkam på Briskeby.

- Vi har en utrolig flyt om dagen. Det er synd det er åtte dager til neste kamp. Jeg skulle ønske det var kamp på onsdag, sier Tor Trondsen.

PLANKEKJØRING: Fredrikstad-gutta jubler etter scoring mot MK. - Vi er privilegerte. Vi har over 5000 tilskuere, og dette er førstedivisjon, sier stopper Tor Trondsen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media