Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

6. runde: Siste om lagene

Drillo vraker Levernes mot RBK, mens Strand er tvilsom på Bislett. Les også om lagene som møtes skjærtorsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vålerenga - Rosenborg
Bislett 18.00

Vålerenga er Bjørn Arild Levernes satt ut etter middelmådig spill mot Brann på søndag. Fredrik Thorsen erstatter Levernes. De andre ti får fornyet tillit. Rosenborg stiller med samme lag som forrige runde. Roar Strand er tvilsom, men er satt opp fra start likevel. Mini er friskmeldt igjen, men starter på benken. Resten av laget er identisk med det som satte Glimt på plass.

Vålerenga: Bolthof - Døhli, Haraldsen, Kjølner, Hovi - Walltin, Riihilahti, Riisnæs, Thorsen - Carew, Simpson.

Rosenborg: Jamtfall - Basma, Hoftun, Bragstad, Bergdølmo - Strand, Skammelsrud, Berg - Sørensen, Rushfeldt, Dahlum.

Kongsvinger - Stabæk
Gjemselund 18.00

Kongsvinger har ingen på skadelista. Det er heller ingen som må stå over grunnet for mange kort. Trener Brogeland tar ikke ut det endelige laget før i dag. Vi tar utgangspunkt i startelveren mot Viking på søndag. Stabæk setter inn en skadefri Tommy Svindal Larsen fra start. Ackon går ut. Stabæk sliter med en del skader. Petter Belsvik, Inge André Olsen, Nicklas Svensson og Thomas Finstad er ute i en god stund til, ifølge trener Anders Linderoth.

Kongsvinger (sannsynlig lagoppstilling): Langnes - Francis, Apelstav, Adolfsson, Håpnes - Jonsson, Karlsrud, Ahmed, Alm - Bergmann, Evensen.

Stabæk: Olsen - Holter, Skistad, Flem, Stenersen -Andresen, Svindal Larsen, Kolle, Linderoth - Sigurdsson, Michelsen.

Bodø/Glimt - Viking
Aspmyra 18.00

Etter to dårlige kamper (1-3 for Brann og 1-6 for RBK) blir antakelig Tom Kåre Staurvik satt ut av laget. Samme skjebne lider trolig Lee Robertsen på Glimts midtbane. Arild Berg prøvde seg i en B-kamp mandag og holdt i 40 minutter, men har lenge igjen til formen. Christian Berg får debutere fra start. Bergersen kommer inn for Staurvik. Fortsatt er Helge Aune uaktuell på grunn av skade. Viking banket Kongsvinger 3-0 i forrige runde. Trener Andreassen tar ikke ut laget før i dag. Det er ingen nye på skadelista til Viking siden sist. Usikkert om Solberg, Berre og Dadason spiller. Sannsynlig lagoppstilling er identisk med forrige rundes startoppstilling.

Bodø/Glimt: Guttulsrød - Mikalsen, Steen, Hansen, Evjen - C. Berg, Ø. Berg, Bergersen - Bjørkan, Eriksen, Sæternes.

Viking: Bø - Helgason, Espevoll, Hansen, Nygaard - Aarsheim, Svensson, Kristensen - Aase, Mathiassen, Sanne.

Lillestrøm - Moss
Åråsen 18.00

Flere av spillerne på Lillestrøm sliter med småskader. Sportslig leder Arne Erlandsen opplyser at laget ikke er tatt ut ennå men at det er legitimt å gå ut ifra den samme starteleSveren som mot Odd Grenland. Moss stiller sannsynligvis til start med samme lag som banket Skeid 6-0 borte på Voldsløkka søndag. Løvlien og Sander Solberg står på skadelista. Trener Knut Torbjørn Eggen sier det vil ta ytterligere to til tre uker før de to er klare igjen.

Lillestrøm: Misund - Hansén, Berntsen, Bjarmann, Werni - Strand, Kihlberg, Kristinsson, Normann - Helguson, Sundgot.

Moss: Hansen - G. Johansen, C. Johansen, Trondsen, Kristiansen - Ramberg, Sylte, Ophaug, Enerly, Månsson - Palmquist.

Molde - Skeid
Molde stadion 18.00

Molde stiller med samme lag som mot Godset med unntak av Ole Bjørn Sundgot som er skadet. Inn kommer Hasselgård. Ingen andre av Brakstads karer står oppført med skader. Ingen karantener. Skeidtrener Bengt Eriksen tar ikke ut laget før i dag. Usikkert om Løvlien er klar til morgendagens møte med Molde. Ellers ingen ny skadesituasjon å melde om. Vi tar utgangspunkt i samme startelver som i kampen mot Moss. Men etter 6-0-tapet for Moss forrige runde, kan vi ikke se bort fra at det kan komme endringer på startoppstillingen.

Molde: Bakke - Strande, Andersen, Lydersen, Fostervold - Olsen, Fjørtoft, Berg Hestad - Tessem, Lund, Hasselgård.

Skeid: Vaaler - Bakken, Noppi, Eidal, Løvlien - Ånensen, Hagen, O. M. Johansen, Steffensen- Halvorsen, Schei Lindbæk.

Strømsgodset - Brann
Marienlyst 18.00

Strømsgodset har to forandringer siden sist. Jostein Flo er klar for spill igjen etter to kampers karantene. Vahler kommer også inn i startelveren. Ut går Kenneth Karlsen, som er skadd og fikk sitt tredje gule kort mot Molde søndag, og Lasse Olsen. Godset sliter for øvrig med mange skader. Blant annet er Benny Olsen skadd Branns trener Harald Aabrekk tar ikke ut laget før kampdagen. Sikkert er det at Kottila og Wassberg er uaktuelle grunnet skade. Ludvigsen måtte gi seg mot Vålerenga, og er usikker. Vi setter opp en sannsynlig lagoppstilling bygd på forrige kamps startelever. Brann banket Enga 2-1, og de helt store endringene på laget er ikke å vente, ifølge Aabrekk.

Strømsgodset: G. A. Hansen - Strøm, Vahler, Wæhler, Granaas - Hagen, H. E. Ødegaard, S. Gislasson, George, Michelsen - Flo.

Brann: Kihlstedt - Brendesæther, Ludvigsen, Moen, Ylönen - Guntveit, Paldan, Pedersen, Samuelsson, Løvvik - Mjelde.

Tromsø - Odd Grenland
Alfheim 18.00

Tromsø beholder trolig start-eleveren sin fra kampen mot Stabæk på søndag, med unntak av Marko Tuomela som pådro seg dobbelt beinbrudd på Nadderud. Roger Lange gjorde et godt innhopp og overtar sannsynligvis plassen etter Tuomela. Odds Tor Arne Sannerholt er ute med hofteskade, mens stopper Jan Frode Nordnes må sone for rødt kort mot Lillestrøm.

Tromsø: Tøllefsen - S. M. Johansen, Berntsen, Roger Lange, Kræmer - Christensen, Helstrup, B. Johansen - Ottoson, Rune Lange, Gudmundsson.

Odd-Grenland: Holtan - Aas, Deila, Borgersen, Rambekk - Fevang, Sandstø, Flindt Bjerg - T.G. Johnsen, F. Johnsen, Røed.