ANNONSØRINNHOLD

60 prosent «rente» hver dag i desember

Dagbladets oddstipper i toppform. Se Oddsprogrammet!

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg. 

Oddstipsene fredag
Fredagens oddsanalyser ligger her, dagens holdepunkt kommer i fransk Ligue 1, der Rennes får tillit hjemme mot Valenciennes. 

60 prosent rente - hver dag
Dette oddsprogrammet handler om lørdagen, der spilletilbudet som vanlig er langt større.

Dagbladets oddstipper Lars Dybwad håper å følge opp den fine tippeformen så langt i desember, der 19 anbefalte spill så langt har gitt over 160 prosent tilbakebetaling.

Hadde du satset 100 kroner på hver anbefalte kamp, hadde du i desember hatt et overskudd på nærmere 1.200 kroner ved å følge Dagbladet-tipsene. Det tilsvarer rundt 60 prosent rente hver dag, nesten for godt til å være sant, og noe som blir tøft å matche resten av måneden. Men vi skal prøve!

Med et slikt overskudd er det på sin plass med en kjedelig påminnelse om at tipping først og fremst bør handle om underholdning og moro, ikke gevinst. 

Når du leverer oddskupongene skader det likevel ikke å følge med på Dybwads tips, som har gått i overskudd helt siden starten i juli 2011.

Lørdagens tips
Så langt utpeker to spill seg på lørdagens Langoddsen-program:

58. Norwich - Wigan H (2,05)
66. Birmingham - Crystal Palace B (2,40)

Begge kampene kan, og bør. spilles alene. Da holder det med ett treff for å gå med overskudd. Ønsker du likevel å levere de sammen, får du en dobbel til 4,92 i odds. Spillefristen er 15:55 lørdag.

Bli web- og mobilspiller!
For å nyttegjøre deg det nye tilbudet fra Norsk Tipping, som er større for «digitale» tippere, er det smart å være web- og mobilspiller. Denne artikkelen hjelper deg i gang: Slik tipper du uten å gå i kiosken 

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstipssider, 365 dager i året! 

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.