Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

65-åring spilte 90 minutter i 3. divisjon

Sentral på midten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

65 år gamle Rolf Bye har vunnet kampen mot kreften. Lørdag spilte Bye hele kampen da Fram Skatval tapte 0-5 i en 3. divisjonskamp, skriver Adresseavisen.

I 2004 ble Bye kreftoperert ved St. Olavs Hospital. Han lå på samme avdeling som tidligere Rosenborg-formann Knut Skoglund.

Bye er med i Fram Skatvals trenerteam, men ettersom flere spillere ikke møtte opp til lørdagens bortekamp endte 65-åringen i startelleveren.

– De fleipet med at jeg kunne sitte på benken i tilfelle noen ble skadet, men jeg mente jeg like gjerne kunne spille fra start. Bjørn Johan Nytrø (trener) foreslo at jeg kunne stå på vingen og være et oppspillspunkt, men jeg syntes det var bedre å spille sentralt på midtbanen. Da kunne jeg holde mitt eget tempo, sier Bye til Adresseavisen.

Kampen gikk greit for Byes del, men det var litt verre å få med seg middagen på vei hjem.

– Da vi stoppet for å spise på Grong etter to timers kjøring hjemover, klarte jeg bare så vidt å komme meg av bussen. Men etter å ha gått litt der ble det bedre. Da vi kom tilbake til Skatval var jeg kjempefin, humrer Rolf Bye.

– Frister det til gjentakelse?

– Jeg tror ikke jeg spilte meg inn, ler Rolf Bye overfor Adresseavisen.

(©NTB)