650000 i bot

650000 kroner i bot. Det var prisen David Beckham måtte betale for at han uteble fra fredagens trening. Men på plass blant sine landslagskamerater var smilet tilbake.

- Jeg tror han var glad for å komme seg på treningsbanen, sier landslagssjef Kevin Keegan. Beckham har to managere å forholde seg til - sir Alex Ferguson og Kevin Keegan. For øyeblikket skulle nok Beckham ønske at arbeidsgiveren het England og ikke Manchester United.

Ifølge en Beckham-talskvinne uteble David fra fredagens trening fordi sønnen Brooklyn var sjuk.

650000 i bot

Ferguson satte superstjernen på tribunen mot Leeds. I tillegg fikk David drøyt 650000 kroner i bot - to ukelønner.

Men i god avstand fra Fergusons knallharde regime i Manchester var smilet tilbake hos Beckham. Etter landslagstreninga på Bisham Abbey i går tok han seg god tid til autografskriving og avfotografering sammen med unge fans.

- Det var absolutt ikke noe problem med David. Han er alltid glad i å trene, sier Keegan.

- Slik jeg ser det starter han mot Argentina i morgen.

Det som skjedde på Uniteds treningsfelt lørdag vil ikke Keegan kommentere:

- Jeg hadde en prat med David da han kom hit, men det er ikke noe jeg vil snakke om. Dette er en sak mellom Ferguson og Beckham.

Spesiell kamp


For Beckham blir det en spesiell kamp på flere måter. I VM i 1998 ble Beckham utvist mot Argentina. England røk ut av mesterskapet og Beckham ble hele Englands syndebukk.

I morgen må han igjen vise at han kan reise seg etter å ha vært i hardt vær.

- Det er ikke noe å bekymre seg for. Beckham vil være allright, sier Keegan.

  • Mange tror nå at David Beckham er på vei bort fra Manchester United. Etter helgas krangel mellom Ferguson og Beckham har britiske bookmakere halvert oddsen fra 5,0 til 2,5. Ifølge engelsk spekulasjonspresse er Barcelona og Arsenal mest aktuelle.