7-0! Målfest i bunnkampen

Start kjørte over Sandnes Ulf og ga seg ikke før sju baller lå i nettet bak Sean McDermott.

* Start - Sandnes Ulf 7-0 (2-0)

(Dagbladet): Start pulveriserte Sandnes Ulf på Sør Arena og vant hele 7-0 og puster nå Rogalendingene i nakken på tabellen.

Sandnes var nok ikke fornøyd med å gå i garderoben 0-2 til pause da Rolf Daniel Vikstøl og Matthias Vilhjalmsson hadde scoret hvert sitt mål i første omgang. Men vondt ble til værre etter pausen for gjestene.

Matthias Vilhjalmsson økte på til 3-0 rett etter pause før Ernest Asante satte inn 4-0. Sandnes Ulf var rett og slett ikke i stand til å kontrollere farten i Start-angrepet.

UNDERHOLDNING: De 4982 fremmøtte fikk servert underholdning på øverste nivå. Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
UNDERHOLDNING: De 4982 fremmøtte fikk servert underholdning på øverste nivå. Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

Matthias Vilhjalmsson sikret hat-trick da han puttet sitt tredje etter 58 minutter. 5-0 var et faktum før timen var spilt.

En av kampens profiler, Espen Hoff med to målgivende pasninger, fikk æren av å øke til 6-0 i en målbonanza som ville ingen ende ta i sørlandssola på Sør Arena.

Bismark Acosta fastsatte sluttresultatet til hele 7-0 da han banket inn kveldens siste for Start.

Seieren betyr at Start nå befinner seg på 13. plass med 22 poeng, kun tre poeng bak Sandnes Ulf på en 12. plass.

7-0: Start vartet opp med festfotball i sørlandssola og kunne juble for scoring hele sju ganger. Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
7-0: Start vartet opp med festfotball i sørlandssola og kunne juble for scoring hele sju ganger. Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer