Spurter ute av Giro d'Italia:

- 7 mil unna mål lå jeg 15 minutter bak

Da innså Andrea Guardini det personlige nederlaget.

MÅ VENTE LITT TIL: Andrea Guardini vant sin hittil eneste etappeseier i Giro d'Italia tilbake i 2012. Denne våren er sykkeleventyret på hjemmebane alt overstått for 28-åringen. AFP PHOTO / LUK BENIES
MÅ VENTE LITT TIL: Andrea Guardini vant sin hittil eneste etappeseier i Giro d'Italia tilbake i 2012. Denne våren er sykkeleventyret på hjemmebane alt overstått for 28-åringen. AFP PHOTO / LUK BENIES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(procycling.no): 175 ryttere startet årets Giro d’Italia i Jerusalem. Da hadde både Filippo Pozzato (sykdom i nær familie, ble erstattet av Alex Turrin) og Kanstantsin Siutsou (velt under tempotrening) alt takket av.

Følg Giro d'Italia hos sykkelnettstedet procycling.no!

Underveis på den 4.-etappen var det også over for Bardiani-CSF-spurter Andrea Guardini.

Italieneren har slitt med feber og vond hals i forkant av rittet.

- Jeg kom meg igjennom en vanskelig natt, og jeg ønsket ikke å gi opp. Dessverre innså jeg da etappen startet at det kom til å bli veldig vanskelig. Med 70 kilometer igjen, var det 15 minutter opp til feltet. Jeg viftet med det hvite flagget og er veldig lei for det. Jeg hadde sett fram til å kjøre giroen, så jeg er dypt skuffet, fortalte Guardini etterpå.

Kongen av Langkawi

28-åringen, som har fartstid fra Farnese Vini, Astana og UAE tidligere i karrieren, vant en Giro d’Italia-etappe tilbake i 2012.

Han står også bokført med en fryktinngytende rekord fra Tour de Langkawi der han har tatt hele 24 etappeseirer. Også i år ble det to etappeseirer og poengtrøye under oppholdet i Malaysia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer