TRENGER STØRRE STALL: Liverpool-sjef Brendan Rodgers har stø kurst mot ligagullet. Her feires et mål med Raheem Sterling. Foto: REUTERS  / Stefan Wermuth / NTB SCANPIX
TRENGER STØRRE STALL: Liverpool-sjef Brendan Rodgers har stø kurst mot ligagullet. Her feires et mål med Raheem Sterling. Foto: REUTERS / Stefan Wermuth / NTB SCANPIXVis mer

700 mill. til spillerkjøp

Rodgers klar for kjøpsraid.

Liverpool er tilbake i mesterligaen. Nå gjør Anfield-laget klar for storshopping.

Manageren Brendan Rodgers får ifølge enkelte britiske medier rundt 700 millioner kroner til å styrke både førstelaget og stallen foran comebacket i den gjeveste E-cupen.

- Det vil koste det det koster når vi bestemmer hvem manageren ønsker å kjøpe, sier Liverpool-direktør Ian Ayre til BBC.

Døråpner Etter sjuendeplassen sist sesong kom ikke Liverpool engang med i europaligaen. Det gjorde at klubben kunne konsentrere seg om ligaen, hvor det er tabelltopp tre runder før slutt.

- Det har alltid vært vanskeligere på overgangsmarkedet når du ikke er med i det beste selskapet (mesterligaen), sier Ayre.

- Likevel har vi vært heldig og fått hentet gode spillere hit, men det er ingen tvil om at dette vil åpne noen dører for oss og gjøre alt lettere, sier Ayre.

Annen stall Liverpool kan dårligst bli nummer tre i Premier League. Det betyr at Merseyside-laget er garantert spill i neste sesongs mesterliga.

- Det er ingen tvil om at vi forventer å ha en annen type stall enn den vi har hatt, siden vi ikke har spilt i Europa denne sesongen, sier Ayre.

Liverpool møter Chelsea i toppkamp søndag.

(NTB)