705 minutter siden sist gang corner ble mål

Mot Nederland vil Drillo ha mer guts på dødball.

SEPTEMBER '07: John Carew scorer Norges utlikningsmål etter corner under EM-kvalfiseringskampen mellom Norge og Hellas på Ullevaal stadion. Det er sist gang Norge gjorde noe sånt i en kvalikkamp.
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
SEPTEMBER '07: John Carew scorer Norges utlikningsmål etter corner under EM-kvalfiseringskampen mellom Norge og Hellas på Ullevaal stadion. Det er sist gang Norge gjorde noe sånt i en kvalikkamp. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ROTTERDAM (Dagbladet.no): Egil Drillo Olsen var misfornøyd med mye etter kampen mot Makedonia, men dødballene trakk han spesielt fram som noe som må forbedres dersom Norge skal komme fra Nederland med poeng.

- Vi får ofte til stuss, men det blir for tamt bak der. Vi kan ikke starte løpene bak først når vi ser at stussen kommer, vi må være på plass tidlig med guts, sier Drillo til Dagbladet.

Det tradisjonelt farlige norske våpenet dødball har vært langt mer treffsikkert i tidligere kvalifiseringer, og spesielt cornerstatistikken gir grunn til ettersyn.

12 timer uten cornerscoringIkke siden Hellas 12. september 2007 har Norge scoret etter corner, den gang ved John Carew etter et kvarter. Siden den gang har Norge spilt 705 minutter uten nettkjenning med serve fra hjørneflagget.

Det vil dødballansvarlig Ola By Rise rette på mot Nederland.

- Vi hadde jo ikke så mange dødballer mot Makedonia, men det ble mye nesten. Servene er gode, men marginene er ikke på vår side, sier han til Dagbladet, og gjentar Drillos etterlysninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer