72 315 mennesker så Bristol City mot Walsall i går. 17 706 så QPR mot Everton i Premier League

Ingenting i veien med fotballinteressen i England.

INGEN SUKSESS: Queens Park Rangers-spillerne Charlie Austin og Matt Phillips innser at veien til fornyet Premier League-kontrakt er lang etter gårsdagens tap mot Everton. Foto: AP /Tim Ireland / NTB Scanpix
INGEN SUKSESS: Queens Park Rangers-spillerne Charlie Austin og Matt Phillips innser at veien til fornyet Premier League-kontrakt er lang etter gårsdagens tap mot Everton. Foto: AP /Tim Ireland / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mange har ment mye om engelsk fotball den siste tida, spesielt etter at samtlige engelske lag forsvant ut av europacupene forrige uke.

I tillegg er det flere som er kritiske til det galopperende billettprisnivået i Premier League.

På Queens Park Rangers' hjemmebane Loftus Road var det 17 706 mennesker som møtte opp for å se hjemmelaget slåss seg ut av nedrykksstriden mot Everton. Det er ikke smekkfullt.

Noen kilometer litt lenger nordøst i London var det derimot en helt annen stemning. Til finalen i Johnstones Paint Trophy, ligacupfinalen for lagene som spiller på nivå tre og fire i den engelske proffligaen, var det stinn brakke på Wmbley.

72 315 mennesker lagde en fantastisk ramme rundt finalen mellom Bristol City og Walsall.

- Vi hadde en fantastisk støtte, jeg er bare lei meg for at vi ikke klarte å vinne, sier Walsall-spilleren Ben Purkiss til BBC etter kampen.

Bristol City vant finalen 2-0 etter mål i hver omgang av Aden Flint og Mark Little.

- Det blir ikke mye bedre enn dette, spesielt på Wembley, det er dette alle drømmer om, sier Bristol-spiller Derrick Williams.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.