Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

73.000 så historisk NHL-kamp

Ble spilt i snøvær.

73.000 tilskuere hadde funnet veien til kampen mellom Buffalo Sabres og Pittsburgh Penguins i National Hockey League (NHL) tirsdag.

Kampen ble spilt utendørs og i snøvær, og det var aller første gangen en kamp i NHL ble spilt utendørs. Sidney Crosby scoret det avgjørende målet i straffeslagkonkurransen som avgjorde kampen til gjestenes fordel.

- Dette var utrolig. Det har vært en fantastisk opplevelse å spille en kamp som dette foran så mange tilskuere. Det gjør noe med deg som spiller, sa den 20-årige canadieren etter å ha avgjort kampen.

Kampen måtte stoppes flere ganger for at banemannskapet skulle få sjansen til å skyfle snø av isen, men det så ikke ut til å gjøre noe for verken spillere eller publikum.

- Dette er ishockey på sitt aller beste, for det er ikke hver dag man opplever å spille for så mange tilhengere. Banemannskapene hadde en stor jobb, men de mestret oppgaven og ga oss alle en fantastisk opplevelse, mente Crosby.

Kampen endte 1-1 og fem minutters tilleggstid ga heller ingen scoringer. Dermed måtte det straffeslagkonkurranse til for å avgjøre det hele.

(NTB)

MAGISK RAMME: Selv om kampen måtte stoppes flere ganger for å fjerne snø av isen, var spillerne svært begeistret etter tidenes første utendørskamp i NHL. Sidney Crosby scoret det avgjørende målet for Pittsburgh Penguins i straffeslagskonkurransen. Foto: REUTERS
MAGISK RAMME: Selv om kampen måtte stoppes flere ganger for å fjerne snø av isen, var spillerne svært begeistret etter tidenes første utendørskamp i NHL. Sidney Crosby scoret det avgjørende målet for Pittsburgh Penguins i straffeslagskonkurransen. Foto: REUTERS Vis mer
73.000 så historisk NHL-kamp
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media