Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

75 meter i joggesko

Trist, frustrert og angrende etter påskens fylle-idioti på Grunerløkka i Oslo tok Pål Arne Fagernes med seg spydet på trening. Og kastet 75 meter i joggesko.

Treninga fant sted på Føyka i Asker i går ettermiddag og beviser at Pål Arne Fagernes tar spydet på alvor sjøl om friidrettsforbundet har bannlyst ham og resten av Norge sier «akkurat ja, han har klart det igjen» etter at han ble arrestert og kastet på glattcelle i påsken. Etter fest og nachspiel gikk alt galt.

Da politiet fant ham, spaserte han rundt på biltak midt på lyse dagen.

Lovet å slutte

- Jeg har snakket med Pål Arne to ganger på telefonen og han ber om unnskyldning for det som skjedde, sier promotor Steffen Tangstad. - Han har også lovet meg at han skal slutte å drikke.

- Det er de dumme tingene som ødelegger så mye, sier trener Harald Skog. - Pål Arne vet at han må skjerpe seg. Så det er slutt på det nå - resten handler om trening. Han skal jo ut i ny kamp igjen i Warzsawa i begynnelsen av juni.

Og det er Pål Arne Fagernes klar for. Derfor dro han rett fra spydtreninga og hjem til Harald Skog i går kveld. Hvor det ble snakket om påske-fadesen før det bar rett til gymmen. Og en ny treningsøkt. Med hansker.

Sponsor-støtte

Og en god nyhet til for Fagernes: Sponsoren hans, millionæren Tor Krageboen, lover å stille opp til tross for påske-sprekken.

- Vi kommer til å samarbeide som før, det hersker det ingen tvil om. Jeg har snakket med Pål Arne etter den ulykksalige episoden i Oslo i påsken, og Fagernes er veldig lei seg for det som skjedde, sier Krageboen til NTB.

- Jeg støtter ham hundre prosent, og særlig nå gjelder det å holde ham oppe. Dette er en personlig tragedie for ham selv og familien, sier Krageboen.

- Jeg kommer til å følge Pål Arne over i spyd. Han snakker om et stevne i Florø 31. mai, og dersom han skal kaste der, kommer jeg til å bli med. Hvis det er nødvendig for å redde spydkarrieren hans, er jeg innstilt på å følge ham rundt overalt, sier Krageboen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media