Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

76ers kjempet seg tilbake mot Heat

Reduserte til 1-3 i kamper.

TENNER HÅPET: Lou Williams og 76ers klamrer seg til håpet i NBA-sluttspillet etter seier over Miami Heat i fjerde kamp.Foto: SCANPIX/Rob Carr/Getty Images/AFP
TENNER HÅPET: Lou Williams og 76ers klamrer seg til håpet i NBA-sluttspillet etter seier over Miami Heat i fjerde kamp.Foto: SCANPIX/Rob Carr/Getty Images/AFP Vis mer

Lou Williams og Evan Turner scoret 17 poeng hver da Philadelphia 76ers reduserte til 1-3 i kamper med 86-82 over Miami Heat i NBA-sluttspillet søndag.

Philadelphia nektet dermed Miami muligheten til å gå rett til annen runde med fire strake seirer i best-av-7-serien.

LeBron James var kampens mestscorende med 31 poeng, mens Dwyane Wade noterte seg for 22, men Heats-stjernene sluknet helt etter 82-76-ledelsen de ordnet 90 sekunder før slutt.

Turner startet 76ers' opphenting før Williams og Jrue Holiday satte hver sin trepoenger. Deretter puttet nykommeren Turner på to straffeskudd, og seieren var sikret.

- Vi har vært et spenstig lag hele året. Vi blir til tider utspilt av Miamis superstjerner, men vi følger hjertet og spiller til fløyta går, sa Williams etter kampen.

Tidligere i kampen var det Miami som leverte en bragd av en opphenting da de utlignet 76ers' 35-19-ledelse til 41-41 i løpet av annen periode. De vil prøve å unngå å miste hodet på slutten i den femte sluttspillkampen på hjemmebane onsdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media