77 mill. for å trene Spurs

I dag ble nyheten alle har visst om lenge bekreftet. George Graham blir ny manager i Tottenham og skotten får godt betalt for bryet med å gjenreise London-laget. I følge engelske aviser er 4-års-avtalen han har underskrevet verdt 77 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tottenham kunngjorde ansettelsen da børsen åpnet i dag, og Steffen Iversen og Espen Baardsens nye sjef presenteres på en pressekonferanse senere på dagen. Leeds får en kompensasjon på 32 millioner fra Tottenham, penger det er ventet at Leeds bruker på å hente Gordon Strachan fra Coventry.

- Jeg vet ikke om det blir noen stor forskjell med ham som manager. Det blir kanskje litt omlegging av spillestilen, men jeg må uansett spille bra for å holde plassen. Det er mine prestasjoner som avgjør, sier Espen Baardsen, som ikke har truffet Graham tidligere.

I dag ble også Baardsen tatt ut i Nils Johan Sembs tropp til EM-kvalifiseringskampene mot Slovenia og Albania.

Utestengt

Grahams assient-trener David O'Leary tar over ansvaret på Elland Road i hvert fall i den første seriekampen hjemme mot Leicester lørdag. En ny manager vil ventelig være på plass til bortekampen mot Nottingham fjorten dager senere.

George Graham, som fyller 53 i desember, har kommet sterkt tilbake etter at han fikk sparken fra Arsenal i 1995 og ble utestengt fra all fotball i ett år. Bakgrunnen var at Graham privat mottok store beløp fra den norske agenten Rune Hauge i forbindelse med spillerkjøp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer