8. strake seier

Selv om Storhamar herjer i hockeyserien, har spillerne skøytene godt plantet på isen. -  Det er ingen grunn til å ta av, sier lagkaptein Mads Hansen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet): Seieren i går var Storhamars åttende på rad, og gjorde at avstanden til Vålerenga økte til 18 poeng. Ned til Stjernen på andreplass er det 13 poeng.

Eliteserien

Storhamar - Vålerenga 2- 1 (0- 0, 2- 0, 0- 1). Mål: 1. per.: Ingen. 2. per.: 1- 0 (22.56) Yetman, 2- 0 (30.24) Hansen. 3. per.: 2- 1 (54.12) Olimb. Utv.: S: 6 x 2 min., V: 5 x 2 min., 1 x 10 min. Hoveddommer: Ole-Stian Hansen, Lillehammer. Tilskuere: 3.062.

-  Grunnene til oppsvinget er at vi har flere gode spillere enn de andre, at vi blør for hverandre og er ydmyke. De som ikke har dagen, bidrar med å svette og krige for de andre på laget, sier Mads Hansen.

-  Sprekker ikke

I tillegg tror han Storhamar er bedre trent enn konkurrentene.

-  Vi har trent bra over tid, det betaler seg nå. Selv om det går litt opp og ned, synes jeg vi ser pigge ut på isen. Vi skal stå på hver eneste dag for å holde oss på medgangsbølgen, og ser ingen grunn til at vi skal sprekke, sier Mads Hansen.

Stolt trener

Storhamar-trener Petter Thoresen er stolt av spillerne sine, samtidig som han er enig med lagkapteinen i at ingen har grunn til å ta av.

-  Utfordringen nå er at vi nullstiller oss hele tida. Tabellen er vi ikke opptatt av, bare at vi skal jobbe enda hardere og gjøre hverandre gode. Vi presterer på et høyt nivå, men kan fortsatt bli bedre i overtallsspill, sier Petter Thoresen.

-  Maler på

Vålerenga-kaptein Bård Sørlie mener at laget hans er like bra spiller for spiller som Storhamar, men at det mangler den samme bredden i stallen.

-  De er ikke så fantastisk gode, men har en bredde som gjør at de orker å male på og holde trykket oppe, sier Bård Sørlie.

I går manglet laget Øystein Olsen, Lasse Fredriksen og Patrick Kolsrud. Dessuten måtte Tommy Marthinsen ut med skade i midtperioden. Likevel hadde Vålerenga krefter nok til å komme sterkt på slutten, og true favoritten.

-  Holde nivået

Patrick Yetman brakte hjemmelaget i ledelsen i midtperioden. Mads Hansen la på til 2- 0 i spill fem mot fire, mens Mathis Olimb reduserte for Vålerenga. Seieren betyr at Storhamar ikke har tapt poeng siden laget røk 3- 2 på straffer mot Frisk Asker på bortebane.

-  Jobben framover blir å holde det samme høye nivået, sier Storhamar-kaptein Mads Hansen til Dagbladet.

JUBELLAGET: Storhamar-kaptein Mads Hansen (t.h.) har nettopp lagt på til 2- 0 til hjemmelaget, og blir gratulert av Patric Yetman og Geir Svendsberget (3). - Vi har trent bra over tid, det betaler seg nå, sier Hansen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer