- 80 000 mennesker så at vi ble forfulgt av dommeren

Mourinho-assistent etter poengtapet mot Valencia.

(Dagbladet): Real Madrid klarte bare uavgjort mot Valencia på Santiago Bernabeu i går. Det betyr at Barcelona for alvor er med i tittelkampen igjen. Hovedstadslaget leder nå La Liga med «bare» fire poeng.

Etter kampen følte ligalederne seg «forfulgt» av dommer Carlos Clos Gomez, som de mener snøt Real Madrid for tre straffespark.

- Dommeren? 80 000 mennesker så at vi ble forfulgt. Mer sier vi ikke om det, hvis vi gjør det settes det hele i gang. Men alle så det, sa Jose Mourinho-assistent Aitor Karanka etter kampen ifølge Marca.

Til tross for at ledelsen - som i midten av februar var oppe i 11 poeng - nå bare er på fire poeng, sier Karanka at Real Madrid er rolige og fokuserte.

- Vi er rolige fordi vi er fremdeles fire poeng foran Barcelona. Jeg vet hvordan atmosfæren i garderoben er, vi er rolige. Vi tenker på neste kamp og har spillere som gleder seg til å fortsette kampen om La Liga, sier Karanka.

Xabi Alonso var skuffet over bare å ta ett poeng, men ser nå frem til onsdagens byderby mot Atletico Madrid på Vicente Calderon.

- Det var forventet at vi skulle ta tre poeng på hjemmebane fordi hvert poeng er viktig, men nå er det ingenting vi kan gjøre med det og vi må se fremover, sier den tidligere Liverpool-spilleren.

Iker Casillas innrømmer at det er langt fra sikkert at Real Madrid vinner ligaen.

- Forspranget har minsket, men vi må se fremover og tenke på Atletico Madrid. Det er ikke sikkert at Real Madrid vinner ligaen. Det er et annet lag som kjemper om gullet, sier Casillas til AS.