Du leser nå Dagbladet Pluss
UTE I KULDA: Petter Northug får ikke gå verdenscuprennene i Kuusamo til helga til tross for at han meldte seg frisk. Dermed begynner det å spøke for en OL-billett i vinter for den norske gullgrossisten. Foto: Bjørn Langsem
UTE I KULDA: Petter Northug får ikke gå verdenscuprennene i Kuusamo til helga til tross for at han meldte seg frisk. Dermed begynner det å spøke for en OL-billett i vinter for den norske gullgrossisten. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

OL-håpenes form mot OL i Pyeongchang

80 dager til OL: Slik vurderer vi de norske håpene

OL i Pyeongchang er vinterens store mål for de norske vintersportsutøverne, men hvor godt ligger de an i løypa? Vi har kastet terninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

80 dager før OL-ilden tennes i Pyeongchang har de norske utøverne kommet i gang med sine sesonger. Noen har overrasket og imponert stort, andre har vist at de er i rute mens enkelte har vist at de har en lang vei å gå inn mot OL.

Dagbladet vil vurdere OL-håpene jevnlig fram mot Pyeongchang. Dette er første vurdering.

LANGRENN

Petter Northug

Det er alltid knyttet store forventninger til Petter. Det ble stilt krav til Petter i forkant av konkurransen om at han måtte levere. Petter var derimot syk, og stilte derfor ikke til start i noen av de tre konkurransene. Dermed ble han heller ikke tatt ut til helgens renn i Kuusamo. Veien til OL blir lang for Petter nå!

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer