80. plass for Hushovd

Thor Hushovd tråkket inn til nok en 80. plass. Lørdagens etappe av sykkelrittet Tour Down Under var akkurat like varmt som fredagens etappe. Både han og lagkamerat Mads Kaggestad sliter med den intense varmen.

Den fjerde etappen var på 147 kilometer og gikk i Willunga.

Kaggestad ble best av de norske med en 45. plass.

- Vi syklet elendig i dag. Jeg forsøkte å komme meg i brudd uten å lykkes og dermed handlet det kun om å overleve for min del. I en slik varme føler jeg meg rett og slett ubrukelig. sier Mads Kaggestad til Syklingens Verden.

Hushovd synes også det er uutholdelig varmt.

- Nok en dag der det er ubehagelig varmt. Men jeg følte meg tross alt litt bedre enn i går. Det ble en rolig dag der jeg satt i feltet. Jeg håper beina er noe bedre i morgen ettersom det er stor sjanse for at det blir en samlet spurt, sier en optimistisk Hushovd.

Kaggestad beskriver varmen slik:

- Det har ligget på over 40 grader hele dagen og det er latterlig varmt. Alle idrettsarrangement blir avlyst her nede bortsett fra dette.

Hjemmefavoritt Russel Van Hout vant foran landsmannen Paul Crake.

HAR PROBLEMER: Hushovd sliter i den varme Australia-løypa. Her fotografert under fjorårets Tour de France. Foto: Daniel Sannum Lauten
HAR PROBLEMER: Hushovd sliter i den varme Australia-løypa. Her fotografert under fjorårets Tour de France. Foto: Daniel Sannum Lauten Vis mer

(ANB)