Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

85 000 kroner i SMS-bot til Ronaldo

Ingen «klemz» fra Sir Alex da portugiseren ble fersket på trening.

(Dagbladet.no) Cristiano Ronaldo er ikke den første som har gått i SMS-fella. Mange av oss har sendt meldinger vi ikke burde sendt.

For portugiseren ble det derimot kostbart å ikke klare å holde fingrene unna tastene.

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson tok ifølge Manchester Evening News driblefanten på fersken idet fingrene hans danset rundt på mobiltastaturet. Dette skjedde i en pause under en trening på Carrington-anlegget til klubben.

Skotten vil ikke ha fortstyrrelser under treningsøktene og det er selvsagt ikke lov til å sende tekstmeldinger under treninga.

Klubben skal ha innført skjerpede rutiner og regler for mobilbruk når spillerne er på jobb. Hvert enkelt overtramp koster nå gutta over 21 000 kroner i bot.

Ronaldo rakk å sende fire meldinger før han ble oppdaget - og må derfor ut med 85 000 kroner.

Ingen «klemz» altså, fra Sir Alex.

DYRE MELDINGER: Cristiano Ronaldo måtte ut med over 21 000 kroner for hver melding han sendte i løpet av treninga. Foto: AP
DYRE MELDINGER: Cristiano Ronaldo måtte ut med over 21 000 kroner for hver melding han sendte i løpet av treninga. Foto: AP Vis mer
MOBIL-NEKT:</B> Sir Alex Ferguson vil ikke ha mobiltelefoner på treningsfeltet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media