85000 til «Stopp Volden»

Dagbladet fikk inn 85096 kroner på trøyeauksjonen til inntekt for Røde Kors og «Stopp Volden»-arbeidet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jøss, det er kjempebra. Jeg gleder meg til å fortelle dette til de som jobber med «Stopp Volden»-arbeidet. Det er mulig å få mye frivillig arbeid ut av 85000 kroner, sier kommunikasjonssjef i Røde Kors Herborg Bryn til Dagbladet.

Røde Kors kommer til å bruke pengene til opplæring av frivillige.

- Tilstedeværelse i gatene og synlighet er viktig. Alle frivillige må igjennom et to-timers kurs, som dreier seg om hvordan de skal opptre. Alle jobber gratis, men tilretteleggingen krever litt arbeid, sier Bryn.

Det var Vålerenga fotballklubb som tok initiativ til trøyeauksjonen. Vålerengas direktør Kjetil Siem er glad for at auksjonen ble vellykket.

- Hvis vi klarer å stoppe én voldshandling, er dette verdt det, sier Siem.

- Fotball er en voldelig idrett, derfor er det fint å vise at fotball står for det stopp volden står for utenfor banen. Vålerenga og Manchester United har samme trøyeleverandør, Nike. Det er kult at Nike er med på dette uten å ha egeninteresse, sier Siem.

Dagbladets sportssjef takker Vålerenga for at de tok kontakt.

- Dette var et flott initiativ fra Vålerenga, som Dagbladet hadde lyst til å være med på. Mange av våre lesere har fått verdifulle drakter, og det er flott at pengene går til et viktig prosjekt som Dagbladet og Vålerenga har vært engasjert i over mange år, sier Eivind Ljøstad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer