Fagermo gir Vålerenga suksess

8,7 millioner grunner til å være grådig

Vålerenga er plutselig bare to poeng unna sølv, 20, 3 millioner bonuskroner og Europa 2021. I tillegg har de funnet gull i Osame Sahraoui (19).

BRAKSUKSESS MED VÅLERENGA: Dag-Eilev Fagermo er i ferd med å levere langt over forventet i første forsøk. Nå har han og Vålerenga øynene på sølvet og over 20 millioner bonuskroner som følger andreplassen i Eliteserien. Foto: Heiko Junge / NTB
BRAKSUKSESS MED VÅLERENGA: Dag-Eilev Fagermo er i ferd med å levere langt over forventet i første forsøk. Nå har han og Vålerenga øynene på sølvet og over 20 millioner bonuskroner som følger andreplassen i Eliteserien. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Vålerenga-Odd 2–0 (1–0)

NOEN SPILLERE ER innimellom veldig mye bedre enn de andre. Vålerengas Osame Sahraoui er en sånn spiller. Tenåringens tekniske ferdigheter er i norsk sammenheng ekstreme.

På sine beste kvelder, og denne mot Odd var hans aller beste så langt i karrieren, i hvert fall før pause, gjør han nesten hva han vil.

AV ALLE VIF-BRIKKENE som har falt på plass under Dag-Eilev Fagermo er Osame Sahraoui den ingen så komme. Da året startet hadde han ikke kontrakt.

Nå dominerer han kamper i Eliteserien.

Og poenget er, og dette er viktig i dagens krav til toveis-fotball, at han ikke hadde spilt for Dag-Eilev Fagermo om han ikke tok det nødvendige ansvaret uten ball.

Det gjør Osame Sahraoui til en komplett 19-åring.

VÅLERENGA VAR GODE mot Odd - i perioder veldig gode. Osame Sahraoui var per alle definisjoner en fryd begge veier. Han vant ballen, han foredlet ballen, og innimellom var det ren herjing.

Summen av det gjør Vålerenga til en alvorlig medaljekandidat.

Molde og Rosenborg skal passe seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer