Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- 90 minutters katastrofe

Roeder ber om unnskyldning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skaderammede Newcastle stupte ut av den engelske FA-cupen etter ydmykende 1-5-tap hjemme mot Birmingham i onsdagens omkamp.

Newcastles formkurve har pekt oppover, men det ble krasjlanding foran 26.099 tilskuere på St. James\'\' Park.

– Jeg kunne ikke blitt mer sjokkert. Det samme laget vant 3-2 mot Tottenham søndag. Jeg kan ikke annet enn beklage overfor våre fantastiske fans at de måtte oppleve dette, sa Newcastle-manager Glenn Roder.

– Dette var 90 minutter med total katastrofe for oss. Det finnes ingen unnskyldninger, sukket Roeder.

– Jeg har alltid vært en Newcastle-supporter og hadde ikke mine villeste drømmer trodd vi skulle komme hit og vinne 5-1 i deres egen lekegrind. Jeg er storfornøyd, sa Birmingham-manager Steve Bruce.

(ANB-NTB)

LATTERLIGGJORT: 1-5 på hjemmebane mot et motstander fra divisjonen under er tungt å svelge for en stolt klubb som Newcastle. - Jeg kunne ikke blitt mer sjokkert, sier manager Glenn Roeder. Foto: REUTERS
LATTERLIGGJORT: 1-5 på hjemmebane mot et motstander fra divisjonen under er tungt å svelge for en stolt klubb som Newcastle. - Jeg kunne ikke blitt mer sjokkert, sier manager Glenn Roeder. Foto: REUTERS Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!