Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- 90 prosent av fansen håper Cardiff rykker ned

Warnock synes Solskjær-ansettelsen var «kriminell».

PRESSET: Ole Gunnar Solskjær har fått en svært tøff start på Cardiff-karrieren. Selv mener han laget må vinne fem av de siste 11 kampene for å berge plassen. Foto: REUTERS/Rebecca Naden
PRESSET: Ole Gunnar Solskjær har fått en svært tøff start på Cardiff-karrieren. Selv mener han laget må vinne fem av de siste 11 kampene for å berge plassen. Foto: REUTERS/Rebecca Naden Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter fem tap og bare én seier på sju Premier League-kamper som Cardiff-sjef tyder mye på at Ole Gunnar Solskjær går en usikker fremtid i møte.

Foreløpig har den omstridte eieren Vincent Tan og klubbens styre full tilllit til nordmannen, men flere kritiske røster har imidlertid vært ute og luftet sin skepsis til Solskjær.

Deriblant Wales Onlines Steve Tucker. Journalisten holdt ikke noe tilbake etter Cardiffs ydmykende 4-0-tap hjemme for Hull sist lørdag.

- Man vil anbefale en retur til tegnebrettet, hadde det ikke vært for det faktum at man er usikker på om Solskjær vet hvor tegnebrettet er, kommenterte Tucker.

- Cardiff i krise Den walisiske avisa melder at samme kamp også har fått trenerveteranen Neil Warnock (65) til å levne Cardiff små sjanser i kampen om å overleve på balløyas øverste nivå.

Den tidligere Crystal Palace-, Queens Park Rangers- og Leeds-manageren hevder å vite at Premier League-publikummet nærmest er unisone i ønsket om å se den walisiske hovedstadsklubben degradert.

- Jeg tipper 90 prosent ønsker at Cardiff rykker ned på grunn av det som har skjedd. Jeg hørte på Cardiff-fans etter at jeg kom hjem på lørdag, og det virker nesten som om de har akseptert det - hvilken krise klubben befinner seg i, hevdet Warnock på radioprogrammet Talksport.

- Det er kriminelt 65-åringen fortsatte med å fortelle at han tror Solskjær vil slite med å holde Cardiff levende i divisjonen. Warnocks ankepunkt mot Solskjær er manglende erfaring.

- Jeg er ikke respektløs, fordi han (Solskjær) er en flott fyr, er han ikke? Men når du har vært i Norge og i Manchester United, da har egentlig alt bare vært rosenrødt. Han har ikke vært nødt til takle tilsvarede tilbakeslag, sa Warnock, som mener nettopp tilbakeslag er «alt» manager-jobben dreier seg om.

- Den dreier seg om hvordan du takler og reiser deg fra tap. Dessverre for Solskjær så har han ikke hatt noen tilbakeslag tidligere i karrieren.

- Å bli kastet inn i Premier League i din første jobb i England, det synes jeg er kriminelt.

Gir seg ikke The Mirror mener å vite at Solskjær «rev malinga av veggene» i garderoben etter lørdagens tap, da han skal ha vært rasende og skjelt ut egne spillere.

Til media er tonen derimot en annen. Han erkjenner at det vil bli en tøff kamp for å overleve, men virker samtidig beredt til å brette opp ermene og ikke gi seg før plassen er berget eller nedrykket er et faktum. Noe han gjentok overfor Wales Online etter Hull-matchen.

- Alle innser hvor vi står og hvordan situasjonen vår er. Det vil kreve en stor jobb å ta igjen noen av de andre lagene. Vi trenger fem seire på de siste elleve kampene, men jeg tror fortsatt vi kan klare det - men da trenger vi store forbedringer, mener Solskjær.

P.S: Til helga reiser Cardiff til London for møtet med Tim Sherwoods Tottenham. I de tre neste kampene venter Fulham (H), Everton (B) og Liverpool (H).

Hele Norges coronakart