- 90 prosent sikkert at de blir lagkamerater

Ronaldinho nær Milan, melder broren.

(Dagbladet.no): - Det er sant; han kommer sannsynligvis til å gå til Milan. Alt er klappet og klart for overgangen. Det er 90 prosent sikkert at det går den veien.

Ordene tilhører Ronaldinhos agentbror Roberto de Assis, og skal ifølge Sky Sports ha blitt sagt til italienske Telelombardia.

Det har lenge blitt spekulert i at Ronaldinho er på vei bort fra Barcelona, og AC Milan har hele tiden vært nevnt i beitet av klubber som ønsker å knytte til seg brasilianerens tjenester.

Likevel har Milans klubbdirektør Adriano Galliani gitt klart uttrykk for at «Rossoneri» ikke har noen intensjoner om å sprenge banken for spilleren som siden VM i 2006 har slitt med å gjeninnta tronen som verdens beste fotballspiller.

Selv har Ronaldinho uttrykt at han er smigret over interessen fra Chelsea og tidligere landslagssjef Luiz Felipe Scolari, mens Manchester City skal være villig til å legge ut enda høyere summer enn klubben nylig brukte på landsmannen Jô.

David Beckhams arbeidsgiver Los Angeles Galaxy skal også ligge langflate etter «Ronnie», og skal være villige til å gjøre hva som helst for å hente ham til Major League Soccer.

Det er utelukket ifølge agentbroren.

- Han kommer aldri til å spille der. Han kommer til å spille en turnering i Houston for sponsoren sin, men en overgang til USA er utelukket, understreker de Assis.

MOT KLUBBSAMARBEID?: Ronaldinho og Kaka i AC Milan? 90 prosent sannsynlig mener førstnevntes bror og agent. Foto: AFP
MOT KLUBBSAMARBEID?: Ronaldinho og Kaka i AC Milan? 90 prosent sannsynlig mener førstnevntes bror og agent. Foto: AFP Vis mer
- 90 prosent sikkert at de blir lagkamerater