Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Landslaget og Lars Lagerbäck

90 sekunder tok det før Lars Lagerbäck ble forbannet i den nye jobben med Norge

Hva nå, Lagerbäck?

KLAR FOR KAMP: Norge og trener Lars Lagerbäck har terpet på organisering hele uka. Klokka 20.45 i kveld venter Tsjekkia i VM-kvaliken på Ullevaal. Foto: Bjørn Langsem
KLAR FOR KAMP: Norge og trener Lars Lagerbäck har terpet på organisering hele uka. Klokka 20.45 i kveld venter Tsjekkia i VM-kvaliken på Ullevaal. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

ULLEVAAL (Dagbladet):

- Du sitter der og banner for deg selv. Du tenker ikke så mye. Du blir mest bare forbannet på at det begynte på den måten, sier Lars Lagerbäck (68).

Vi snakker om hans første kamp som landslagstrener for Norge. Klokka hadde så vidt passert 20.45 søndag 26. mars. Nasjonalsangene til Nord-Irland og Norge var spilt. En ny æra skulle starte på Windsor Park i Belfast.

Borte var Per-Mathias Høgmo og filosofien om at ballett og diktlesning skulle bidra med sus i serken. Inn var det kommet en svenske som seinest i fjor kunne blitt president på Island.

Etter 90 sekunder scoret Jamie Ward. Norge tapte 2- 0, og så var Kjetil Rekdal og helvete løs på Eurosport. Norge hadde ikke forandret seg en tøddel. Men det var starten, ikke fortsettelsen, skal vi tro Lagerbäck.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?