922 lag søker trenere

Fortsatt ikke meldt deg på i Sofaligaen? I dag vil 922 lag ha akkurat deg som trener.

Over 2500 brukere har meldt seg på i Sofaligaen, et helt nytt fotballspill på nettet. Da ligaspillet startet tirsdag stengte vi midlertidig lagpåmeldingen med 3446 lag i divisjonene.

Fra kl. 13 i dag er 922 nye lag på utkikk etter en trener. Du overtar laget midtveis i sesongen, men starter som alle andre med to milliarder kroner og tom stall. Du velger selv dine egne spillere og taktikk.

Er du heldig har ditt lag allerede vunnet mange kamper. Har du litt uflaks må du i første gang kjempe mot nedrykksspøkelset.

Det er du som styrer alt, både taktikk, spillestil, tøffhet på banen og kjøp og salg. Og det er du som avgjør skjebnen til ditt lag når den aller første sesongen avsluttes om ei uke.

Ditt mål er på sikt ligamesterskapet i toppdivisjonen A. Akkurat nå er det Stian Bøe fra West Bromwichs supporterklubb som leder ligasystemet. På ei uke har han spilt sju kamper og vunnet alle.

Bøe er en av supporterklubblederne som har analysert spillere for Dagbladet.no i Sofaligaen. Alle Premier League-spillerne du kjøper til ditt lag har fått vurdert alt fra hodestyrke, hurtighet, fotballforståelse og strekarbeid.

Så er det din jobb å plukke ut de spillerne som passer best sammen i det systemet du foretrekker.

Fort deg hvis du vil ha ditt eget lag, bare 922 deles ut gratis denne uka. Først når neste sesong sparkes i gang om ei drøy uke får du neste sjanse til ditt eget sofaligalag.

  • Har du StartPass?

Meld deg inn i Sofaligaen her!

  • Har du ikke StartPass?

Få gratis StartPass og meld deg inn i Sofaligaen her!

FOLK VIL HA SOLSKJÆR:</B> Ole Gunnar Solskjær er den spilleren flest sofaligatrenere vil ha.
SJU STRAKE SEIRER:</B> Stian Bøe overbeviser med sitt West Bromwich i toppdivisjonen.