Hillsborough-tragedien

96 ofre har blitt til 97

En 55 år gammel mann døde tirsdag av skadene han fikk under tragedien for 32 år siden.

Anfield: Dettte bildet er fra Anfield dagen etter tragedien i 1989. Totalt 97 mistet livet sitt. Foto: Peter Kemp / AP
Anfield: Dettte bildet er fra Anfield dagen etter tragedien i 1989. Totalt 97 mistet livet sitt. Foto: Peter Kemp / AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Liverpool-supporter Andrew Devine gikk bort tirsdag. Det bekrefter Liverpool FC på sin hjemmeside. Engelskmannen ble bare 55 år gammel.

Devine var til stede under tragedien i Hillsborough og ble hardt skadd. Han pådro seg store hodeskader og mistet oksygentilførselen til hjernen.

Han trosset alt av forventninger da familien hans fikk beskjed om at han ikke kom til å leve lengre enn et halvt år etter tragedien.

Her holder Liverpooltroppen minnemarkering for Andrew Devine:

Ber om respekt ovenfor privatlivet

I uttalelsen fra familien står det at Andrew Devine var en elsket sønn, bror og onkel. Siden ulykken har Devine blitt tatt hånd om av familien og et antall omsorgspersoner, grunnet skadene.

Familien ber om at privatlivet deres respekteres.

Devine var et kjent ansikt på Anfield, tross sine livsendrende skader og utfordringer. Dette kan klubben selv bekrefte i uttalelsen.

Videre forteller klubben at de sender alle sine tanker til familie, og legger til at de håper at folk respekterer deres ønske om privatliv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer